Lehet e terhes a barátnőm akkor ha védekeztünk az eslő eggyütlétkor óvszerrel?!
Ha rendesen használtátok az óvszert, nem szakadt ki, egy pillanatra sem voltatok együtt óvszer nélkül, nem került ondó a kezedre, amivel aztán a barátnőd nemiszervéhez értél...azaz kizártatok minden eshetőséget, hogy ondó kerüljön a barátnőd hüvelyébe, akkor nem lehet terhes. Remélem, mindent felsoroltam, amire figyelnetek kell.
Nyugi, ilyenkor beindul egy pszichés folyamat, minél jobban aggódtok, annál több tünetet fog felfedezni magán a barátnőd.
Bárcsak majd az én gyerekeim is ilyen kis 'okosan', felelősségteljesen szexelnének. Bár nekem a barátnőd 15 évesen még nagyon fiatalka a szexuális elethez, de te nem ezt kérdezted. Bocsi!☺
Szinte biztos,hogy nem terhes hiszen védekeztetek!
Pszichésen viszont késhet is neki.
Mondjuk ha ennyire aggódtok úgy,hogy gondoltatok a védekezésre is (ami nagyon nagy plusz pont a sok idióta "csak kicsit betettem,lehet terhes" meg "megujjaztam spermás lehetett a kezem" mellett) akkor lehet nem igazán vagytok még érettek a szexre nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!