Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem vette ki időben és még ő sértődött meg?
Ritkán de megszakításos védekezéssel védekezünk, viszont a párom szándékosan nem vette ki időben.
Kérdőre vontam erre azt mondta nem nagy ügy...
De az!
Hisz mi van ha terhes vagyok?
Akkor sem lesz neki nagy ügy?
Na ez fájt..
"megszakításos védekezéssel védekezünk"
A megszakításos módszer NEM védekezés, ugyanúgy teherbe lehet esni, ez az egyik. A másik, hogy magyarul beléd élvezett??! És ez nem nagy ügy? Aha.. Jó ég, hány évesek vagytok? Ha terhes leszel..? Eseményutáni?? Azt lett volna a minimum, ha már ész nélkül dugtok és ráadásul még beléd is élvez, akkor beveszel szépen 1 eseményutánit, nem pedig abban bízol, hogy nem esel teherbe.
Megszakítás NEM VÉDEKEZÉS!!
Itt nemcsak ő a hibás, hanem te is! Mi a francért nem tudsz vagy gyógyszert szedni, vagy húzni a pasid f..rkára gumit?
Ha nektek megéri a kockázat, akkor meg most ne rinyálj itt.
Első jól mondja, minél előbb 72 órás tabi!
A barátod nem normális!
72-órás,és a pasit kibaxni.
Azt hiszem ez a sorrend így pont jó.
A megszakításos védekezés nem védekezés.
Úúú, a 10-es jót írt!
Alapjáraton nem szoktam támogatni az ilyesmit, de egy ilyen szituban nyomós az ok, és még hatásos is lenne! Így van kérdező, vedd be a tabit, és hozd rá a frászt, hogy terhes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!