Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem vette ki időben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem vette ki időben és még ő sértődött meg?

Figyelt kérdés

Ritkán de megszakításos védekezéssel védekezünk, viszont a párom szándékosan nem vette ki időben.

Kérdőre vontam erre azt mondta nem nagy ügy...

De az!

Hisz mi van ha terhes vagyok?

Akkor sem lesz neki nagy ügy?

2016. jún. 10. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Legalább megtudtad, milyen ember... Felelőtlen és éretlen. Irány az ügyelet, holnap reggel legyen ez az első dolgod. Én a helyedben lapátra tenném a pasit is, mert ha véletlen teherbeesnél, akkor az első pillanatban lelépne.
2016. jún. 10. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Na ez fájt..

"megszakításos védekezéssel védekezünk"

A megszakításos módszer NEM védekezés, ugyanúgy teherbe lehet esni, ez az egyik. A másik, hogy magyarul beléd élvezett??! És ez nem nagy ügy? Aha.. Jó ég, hány évesek vagytok? Ha terhes leszel..? Eseményutáni?? Azt lett volna a minimum, ha már ész nélkül dugtok és ráadásul még beléd is élvez, akkor beveszel szépen 1 eseményutánit, nem pedig abban bízol, hogy nem esel teherbe.

2016. jún. 10. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Megszakítás NEM VÉDEKEZÉS!!

Itt nemcsak ő a hibás, hanem te is! Mi a francért nem tudsz vagy gyógyszert szedni, vagy húzni a pasid f..rkára gumit?

Ha nektek megéri a kockázat, akkor meg most ne rinyálj itt.

2016. jún. 10. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Csak hogy megnyugodj: ha kihúzza, akkor is teherbe eshetsz. Idióta.
2016. jún. 10. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Első jól mondja, minél előbb 72 órás tabi!

A barátod nem normális!

2016. jún. 10. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Mindenki sajat magaert felelos, es senkiben nem szabad megbizni. Ha nem akarsz terhes lenni, akkor vedekezz es ne bizd a baratodra.
2016. jún. 10. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

72-órás,és a pasit kibaxni.

Azt hiszem ez a sorrend így pont jó.

A megszakításos védekezés nem védekezés.

2016. jún. 10. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Kiváltanám a gyógyszert holnap, amit kapok (nem mondanám el neki) a fa*it kivágnám mint macskát sz*rni, 3 hét múlva meg jól besza*ratnám a helyedbe és nyakára járnék egy ideig, hogy terhes vagyok .
2016. jún. 10. 22:11
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

Úúú, a 10-es jót írt!

Alapjáraton nem szoktam támogatni az ilyesmit, de egy ilyen szituban nyomós az ok, és még hatásos is lenne! Így van kérdező, vedd be a tabit, és hozd rá a frászt, hogy terhes vagy!

2016. jún. 10. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:
A 9es jol mondta... Hozd ra a frászt megérdemli...
2016. jún. 11. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!