Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapos terhes vagyok, jobban kívánom a szexet mint valaha, de a párom hozzám se ér?
Nem hiszem, hogy csak a babát félti, mert az orvos szerint nyugodtan szexelhetünk, nem árt a babának. És én nagyon akarnám, de a párom mindig leállít. Nem lesz elég, hogy szülés után 6 hétig nem szexelhetünk? :(
Vagy ennyire gusztustalannak tartaná a testem, most hogy ilyen nagy vagyok?
31 hetes kismama (20N)
Hát nézd.. Ha sok ideid látnék egy lányt soványként és hírtelen megnőne, akkor én felúzgulnék, hogy milyen lehet úgy.. Lehet ez beteges, de szerintem nem annyira.
Lehetséges, hogy csak tényleg félti a babát, de akár több is álhat a dolgok mögött :(
Ezt vele kellene megbeszélned...
Vannak férfiak, akiknek a várandós feleségük tabu (egy ismerősöm két gyereket hordott ki úgy, hogy a egyszer sem volt szex a terhesség alatt).
Vannak férfiak, akiknek a feleségük onnantól, hogy anya lesz, megszűnik nőnek lenni (akár már a várandósság alatt is).
A hiba nem a te készülékedben van, nála van valami elfojtott probléma, de csak találgatni lehet, hogy mi, és attól meg sem oldódik. Neki kellene vele szembenéznie...
Nem gondolom, hogy megcsal, vagy ilyenek, csak nem értem, hogy ha a doki is azt mondja, hogy lehet, akkor miért nem.
Lehet azért, mert már most van tejem, és legutoljára véletlenül lespricceltem vele? Vagyis inkább ő magát, amikor a melleimmel játszott. És a szájába is ment sajnos :S Ez elég gusztustalan lehetett szerintem, de ő nem mondott rá semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!