Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapos terhes vagyok, jobban kívánom a szexet mint
valaha, de a párom hozzám se ér?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy csak a babát félti, mert az orvos szerint nyugodtan szexelhetünk, nem árt a babának. És én nagyon akarnám, de a párom mindig leállít. Nem lesz elég, hogy szülés után 6 hétig nem szexelhetünk? :(
Vagy ennyire gusztustalannak tartaná a testem, most hogy ilyen nagy vagyok?
Jaj, még mindig te vagy az aki undorodik a testnedveitöl?
2016. jún. 14. 20:09
12/24 A kérdező kommentje:
Nem undorodom semmitől, de azért az mégiscsak furcsa lehet, hogy teljesen váratlanul az arcába spriccel a tej :S
2016. jún. 14. 20:10
13/24 anonim válasza:
#9-es az nem gusztustalan, hanem izgató :3 mondjuk a pasid véleménye jobban számít :)
2016. jún. 14. 20:12
14/24 anonim válasza:
Én végig kívántam a feleségem. Szexi volt terhesen is! Szerintem ébreszd a szex bármely formájával, csak nem mondja, hogy állj le.
2016. jún. 14. 20:14
15/24 anonim válasza:
Orál sincs?
2016. jún. 14. 20:18
16/24 anonim válasza:
Biztos lehet találni olyan pózt, ami a babának még úgy se árt, mint egyébként. Ha mást nem, feküdj úgy az ágyon, hogy a lábad és pont a lényeg már ne az ágyon legyen, így hozzád fér álló helyzetben. Vagy valamit biztos ki lehet találni.
2016. jún. 14. 20:21
17/24 A kérdező kommentje:
17-es, te nem vagy normális. Már miért ne lehetne szexelni terhesen, ha amúgy nincs semmi probléma? Nyilvánvalóan nem értesz az egészhez, és akkor még te akarsz kioktatni pff...
2016. jún. 14. 20:34
18/24 A kérdező kommentje:
18-as, nincs olyan nagy hasam, hogy ne lehetne tőle szexelni. De óriási hassal is lehet, pl kutya pózban. De aki nem ismer, nem mondja meg, hogy terhes vagyok, tényleg nagyon pici hasam van.
2016. jún. 14. 20:36
19/24 anonim válasza:
# 17: Tudományosan igazolt tény, hogy az orgazmus kimondottan jót tesz a fejlődő magzatnak. Áruld már el, mi baja lenne a szextől, mikor körülveszi a méhlepény, a magzatvíz, a magzatburok, védi a zárt méhszáj, stb.
Az egyetlen, amire figyelni kell terhesen (is), az a megfelelő higiénia, a felszálló fertőzések elkerülése végett, de épeszű ember erre nem terhesen is ügyel.
Attól, hogy valaki anyává lesz, attól még nem kell megszűnnie nőnek lenni!
(40+ nő és anya)
2016. jún. 14. 20:38
20/24 anonim válasza:
Végig szexeltük a terhességemet. Annyira kívántam, hogy a felet kapartam. Észre is vette a párom, meg is adott mindent, ami csak kellett. Babám meg csak ringatózott orgazmus alatt. Semmi baja nem lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!