Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapos terhes vagyok, jobban kívánom a szexet mint valaha, de a párom hozzám se ér?
Nem hiszem, hogy csak a babát félti, mert az orvos szerint nyugodtan szexelhetünk, nem árt a babának. És én nagyon akarnám, de a párom mindig leállít. Nem lesz elég, hogy szülés után 6 hétig nem szexelhetünk? :(
Vagy ennyire gusztustalannak tartaná a testem, most hogy ilyen nagy vagyok?
31 hetes kismama (20N)
Én már szexeltem 8 hónapos terhes kismamával és szülés után is úgy 10 hónappal. Amíg terhes volt, nagyon szűk volt, szóval elég hülye ha kihagyja. Tejes dolgokra nem emlékszem csak a 2. esetben mikor játszottam a mellével de az engem nem zavart a látvány egy picit izgató de akkor épp nem láttam csak éreztem de nem zavart. Nem lehet olyat, hogy megbeszélitek, ha ő nem akarja akkor legalább addig valakivel csináld?
Vagy mondd neki vegyen egy vibrátort az nem lenne elég?
Alapvetően igazad van, de az utolsó hónapban már kérdezd meg az orvost, ugyanis ilyenkor már nem ajánlott a szex, mert beindíthatja a szülést.
Ugyanezért a 9. hónap végén már kifejezetten ajánlott :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!