Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm terhes lett, pedig...

A barátnőm terhes lett, pedig mindig védekeztünk. Hogyan tovább? Többi lent.

Figyelt kérdés

2 hete mutatta meg a pozitív tesztet, ami lehetetlen. Ô tablettát szed (elvileg), én pedig minden alkalommal gumit húzok. Nem csalt meg, itthonról dolgozunk, egyedül nem jár el sehova.

Biztosan tudom, hogy az óvszer sem szakadt ki, mindig ellenőrzöm.

Én nem maradok mellette, nekem nem kell ez a gyerek, és nem hiába. Soha nem akartam apa lenni, ezt az elején tisztáztuk, mert örökletes genetikai betegséggel élek, amit nem akarok tovább adni.

Hogyan győzzem meg, hogy menjen abortuszra?

2021. jan. 1. 13:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Akkor vagy valamit rosszul ellenőriztél, vagy más az apuka, vagy viccelt a barátnőd. Ne győzködj senkit! Ha hibáztál, vállald a felelősséget!
2021. jan. 1. 13:33
 2/34 anonim ***** válasza:
57%
Ma már sok genetikai betegséget a magzatvízből vett minta elemzésével ki lehet deríteni egészen korai terhességnél is. Apának lenni nagyszerű érzés.
2021. jan. 1. 13:48
 3/34 anonim ***** válasza:
87%
Ha akarja a gyereket, akkor sehogysem fogod tudni meggyozni. Apakent jogaid es kotelezettsegeid lesznek. A jogokrol, mint pl. lathatas lemondhatsz, a kotelezrttsegekrol (gyerektartas) nem. Letezik egyebkent ilyen, bar duplavedekezes mellett extrem ritka, de nem pelda nelkuli. Az, hogy ellenorzod a gumit, nem jelent semmit, mikrorepedesek lehetnek rajta. Bar ha mindig ellenorizted, akkor azert lehet, hogy egy apasagi tesztet kernek a helyedben. Viszont attol meg, mert nem akarod, ha a parod akarja, akkor ez a gyerek meg fog szuletni, te pedig lehet, hogy eleted egyik legjobb dolgabol maradsz ki, ha nem veszel reszt az eleteben.
2021. jan. 1. 13:55
 4/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem győzheted meg, nincs jogod beleszólni. Ez egyedül az ő döntése. Te kérhetsz apasági vizsgálatot, hogy ha megszületik, ellenőrzik ki az apa. Ha te vagy, akkor az ellen nem tehetsz semmit.
2021. jan. 1. 13:57
 5/34 anonim ***** válasza:
96%

Kizártnak tartom, hogy gumi + bogyó mellett valaki terhes legyen.... nem vert át? Vagy tuti terhes?

Ha tied a gyerek és megtartja akkor perkálnod kell függetlenül attól mit akarsz. Ő mit mond?

2021. jan. 1. 14:30
 6/34 anonim ***** válasza:
92%

En is genetikai rendellenesseget hordozok,minden egyes varandossagnal magzatvizvetel vagy mehboholy biopszia kell.

Mondd meg a baratnodnek,mindenkepp nezesse meg magát egeszseges-e a baba :)

2021. jan. 1. 15:02
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Csináljon még egy tesztet, mert számomra is abszurd, hogy gumi és bogyó mellett teherbe essen vki. Feltéve, ha rendesen szedte egyáltalán vagy nem szakadt ki a gumi.
2021. jan. 1. 16:18
 8/34 anonim ***** válasza:
64%

Teljes mértékben egyetértek az előző válaszokkal... hiába pontoztad le őket, reálisan látják a helyzetet.

Bár én is szinte lehetetlennek tartom ilyensfajta dupla védekezés mellett a terhességet... de végülis az élet mindig megpróbál utat tőrni magának.

De amit a többiek nem mondtak, és nem érdekel ha emiatt lepontoznak, de az ilyen: "Én nem maradok mellette, nekem nem kell ez a gyerek" hozzáállás nagyon gerinctelen.

2021. jan. 1. 17:22
 9/34 anonim ***** válasza:
80%
Ha szexelsz, abban benne van az eshetőség arra nézve is, hogy gyereked lesz. Barátnőmék észrevették ugyan a repedést a gumin, de az esemény utáni tabletta nem hatott. Végül megtartották, a férfi pedig felelősséget vállalt érte. Volt magzatvízmintavételes genetikai vizsgálat is, ma már sok mindent szűrni lehet. Megértem a sokkot, te tényleg tettél érte, hogy ne legyen gyerek, és érdemes lenne körbejárni jobban a témát, hogy esetleg mástól megoldhatta-e mégis, ezt ki tudod számolni majd az első ultrahang után +-5 napra pontosan, hogy azokban a napokban tényleg végig otthon volt-e. Ha igen, akkor te vagy az apja a gyereknek, akár tetszik, akár nem. Én a helyedben nrmégetném fel előre a hidat, megvárnám a gyerek érkezését, gyerektartást ígyis-úgyis kell fizetned, az is lehet, hogy rájössz, hogy mégis részt akarsz venni az életében, és a barátnődében is. Persze nemhazudnék neki, de megadnám az esélyét, mielőtt elutasítasz valamit, amiről csak nagyon halvány fogalmad van, hogy milyen lehet.
2021. jan. 1. 17:48
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ellenőrizted az óvszert az nagyon fura, így elméletileg nem lehetne terhes. A gyoszerrel simán atverhetett de ha tényleg láttad hogy nincs lyuk rajta (lényeg hogy apró sem) akkor csak megcsalás jöhet szóba. Ha csak a genetika zavar az még kivizsgálható, de ha semmiképp sem akarsz akkor szerintem mond meg neki hogy csak magára számíthat. Persze fizetned kell (már ha az apasági szerint tényleg tiéd) de ettől még vele nem kell lenned, gyereket nem kell nevelned. Lehet így már nem fogja vállalni, de ez tőle függ. Egyébként ha nem jár el sehova a tesztet hol vette? Nekem gyanús az egész, lehet nem a tiéd.
2021. jan. 1. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!