A barátnőm terhes lett, pedig mindig védekeztünk. Hogyan tovább? Többi lent.
2 hete mutatta meg a pozitív tesztet, ami lehetetlen. Ô tablettát szed (elvileg), én pedig minden alkalommal gumit húzok. Nem csalt meg, itthonról dolgozunk, egyedül nem jár el sehova.
Biztosan tudom, hogy az óvszer sem szakadt ki, mindig ellenőrzöm.
Én nem maradok mellette, nekem nem kell ez a gyerek, és nem hiába. Soha nem akartam apa lenni, ezt az elején tisztáztuk, mert örökletes genetikai betegséggel élek, amit nem akarok tovább adni.
Hogyan győzzem meg, hogy menjen abortuszra?
Kizártnak tartom, hogy gumi + bogyó mellett valaki terhes legyen.... nem vert át? Vagy tuti terhes?
Ha tied a gyerek és megtartja akkor perkálnod kell függetlenül attól mit akarsz. Ő mit mond?
En is genetikai rendellenesseget hordozok,minden egyes varandossagnal magzatvizvetel vagy mehboholy biopszia kell.
Mondd meg a baratnodnek,mindenkepp nezesse meg magát egeszseges-e a baba :)
Teljes mértékben egyetértek az előző válaszokkal... hiába pontoztad le őket, reálisan látják a helyzetet.
Bár én is szinte lehetetlennek tartom ilyensfajta dupla védekezés mellett a terhességet... de végülis az élet mindig megpróbál utat tőrni magának.
De amit a többiek nem mondtak, és nem érdekel ha emiatt lepontoznak, de az ilyen: "Én nem maradok mellette, nekem nem kell ez a gyerek" hozzáállás nagyon gerinctelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!