Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm terhes lett, pedig...

A barátnőm terhes lett, pedig mindig védekeztünk. Hogyan tovább? Többi lent.

Figyelt kérdés

2 hete mutatta meg a pozitív tesztet, ami lehetetlen. Ô tablettát szed (elvileg), én pedig minden alkalommal gumit húzok. Nem csalt meg, itthonról dolgozunk, egyedül nem jár el sehova.

Biztosan tudom, hogy az óvszer sem szakadt ki, mindig ellenőrzöm.

Én nem maradok mellette, nekem nem kell ez a gyerek, és nem hiába. Soha nem akartam apa lenni, ezt az elején tisztáztuk, mert örökletes genetikai betegséggel élek, amit nem akarok tovább adni.

Hogyan győzzem meg, hogy menjen abortuszra?

2021. jan. 1. 13:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%
Eszembe jutott egy beteg ötlet még. Ha minden áron gyereket akart akkor a használt óvszer tartalmát a megfelelő helyre kenve még terhes lehetne. De ez már durván összeesküvés elmélet.
2021. jan. 1. 21:04
 12/34 anonim ***** válasza:
79%
hat baratom, valoszinuleg nem szedte a gyogyszert sohasem, es ha nagyon teherbe akart esni, az se kizart hogy kilyukasztotta a gumit. mindig ellenorizted hogy nem lyukas e, illetve magadnal tartottad az ovszereket vagy nala voltak mielott hasznaltatok? mindenkeppen csinaltass vele meg 1-2 tesztet, es a gyerek szuletese utan egy apasagi se artana.
2021. jan. 1. 22:47
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján amint lehet, menjen el nődokihoz sürgősen a barátnőd, és alaposan vizsgáltassa meg magát, ugyanis létezik olyan, pozitív tesztet produkáló kórkép, amikor nem terhes az illető. Sőt, még férfiak esetében is előfordulhat a pozitív terhességi teszt (!), ott a here rosszindulatú daganata okozhatja.
2021. jan. 1. 23:51
 14/34 A kérdező kommentje:

Együtt járunk vásárolni, aminek az az egyszerű oka van, hogy messze élünk a várostól, és havi 1x meg eszünk minden szükséges. Tart terhességi tesztet, fogalmam sincs miért.

A gumit egy fiókban tartjuk, nem dugom el a barátnőm elől, hiszen bízom benne. Holnap csinál még egy tesztet, és bízom benne, hogy az már negatív lesz. Ételek okozhatnak pozitív tesztet?

Annak aki azt mondta, lepontoztam mindenkit, üzenem, hogy nem én voltam. Direkt nem fejeztem ki a véleményem abban a formában, tanácsot kértem, nem arra akarok élvezkedni, hogy lehúzom a pontszámokat.

Átbeszéltük, egész nap ez volt a téma, eddig szerencsére úgy tűnik, hogy nem tartjuk meg, ha terhes lett.

2021. jan. 2. 00:17
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Tarthat terhessegi tesztet olyan is, aki nagyon nem akar gyereket pont emiatt, vagy van olyan, amiben ketto van (x-epil), es esetleg kellett korabban hasznalnia. Nagyon ritka, hogy a pozitiv teszt nem babat jelez, de elofordul, egy ciszta is okozhatja, de azt valoban ki kell vizsgaltatni. Etel nem okoz pozitiv tssztet, csak a hcg hormon jelenlete.
2021. jan. 2. 08:07
 16/34 anonim ***** válasza:
76%

Ha megfelelően szedte a tablettát, semmi nem gyengítette a hatását és nem szakadt ki a gumi, akkor nem lehet terhes. Akkor esetleg egy fals pozitív tesztet látott, vagy csak a száradási csíkot nézte be pozitívnak. Ha mégis terhes így, akkor felmerülhet a gyanú, hogy nem szedi megfelelően a tablettát, vagy valami miatt nem hatott és mással is volt együtt, de óvszer nélkül és nem te vagy az apa. Csináljon újra tesztet, ha pozitív, forduljon orvoshoz. Ott majd elmondják a továbbiakat, hogy mi a teendő, ha megtartja, meg akkor is, ha nem.

Ha te vagy mégis az apuka (mert mondjuk hiába szedte a tablettát, de nem hatott valami miatt és bár nem szakadt ki teljesen az óvszer, de valami gond mégis volt vele és szivárgott ki belőle sperma) és ő meg akarja tartani, szíve-joga hozzá, erre nem tudsz ráhatással lenni és akkor pedig ha nem akarsz foglalkozni a gyerekkel, megteheted, de a gyerektartást akkor is köteles vagy fizetni. A szexuális életben azzal a tudattal kell belemenni, hogy 100 százalékos védekezési mód nincs, tehát lehet gyerek, ha arról van szó és abban az esetben viselni kell a következményeket, így akár a költségeket.

2021. jan. 2. 12:28
 17/34 anonim ***** válasza:
37%
Mivel írtad, hogy genetikai betegségben szenvedsz, gondold át, nem-e lenne célszerű vazektómiát csináltatnod. Alapesetben itthon ugyan 3 élő gyerek nem vagy 35 év esetén lehetséges, de mivel nálad nem "úri jókedvedből", hanem orvosilag indokolt probléma miatt nem merülhet fel később sem a gyerekvállalás, ezért ilyenkor engedélyezik. Ha itthon nem jön össze (pedig ez lenne a jobb, mert eü. ok miatt térítésmentesen jogosult vagy rá), akkor a környező országokban, pl. szlovákiában is elvégeztetheted.
2021. jan. 2. 15:14
 18/34 anonim ***** válasza:
56%

Kedves utolso!

Nekem is genetikai betegsegem van(hordozo vagyok),ettol fuggetlenul van 2 szep gyermekem,mert mjnden terhessegem alkalmaval magzatvizvetelt csinaltak,hogy egeszseges-e a baba vagy sem.

A kerdezonek igenis lehet egeszseges gyermeke.

2021. jan. 2. 16:24
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Irj majd mi lett az eredmény!
2021. jan. 2. 17:38
 20/34 anonim ***** válasza:
68%
Az elkottetes tenyleg nem rossz otlet, ha ennyire nem szeretnel gyereket.
2021. jan. 2. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!