Ki nem várja decemberre??
Figyelt kérdés
Én december elsejére nem várom. Eddig semmit nem érzek. Se PMS se semmi.
Ti hogy vagytok vele??
2020. nov. 22. 13:12
71/108 anonim válasza:
Akkor meg izgulhatunk :) bár holnap
vagy hetfon mar tesztelnek, de nem merek :))
72/108 anonim válasza:
Ma teszteltem, de sajnos negatív volt :(
73/108 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos nekem megjott :(( Majd januarban 😊 hatha 😊
2020. dec. 27. 01:23
74/108 anonim válasza:
Nekem is most reggelre megjött :(
18/69
75/108 Barbie03 válasza:
Jajj csajok, sajnálom :( majd következő hónapban :) nekem pár napon belül lesz ovum szóval még jó sok idő mire bármi is kiderulhet :)
76/108 anonim válasza:
72-es vagyok. Hat elege fura tegnap este teszteltem facellel ami halvány pozitív lett ma reggeli x epil pedig negativ
77/108 anonim válasza:
Gabriel tesztem halvány pozi lett ma delelott, nem reg predicor early tesztem eros pozitív lett. :) mindenkinek pozitív tesztet kivanok.
Egy tanácsot szeretnek adni mindenkinek, tenyleg nem gondolj a babára. Ebben a hónapban mar ugy voltam vele, hogy lesz*rom, lesz ami lesz.
Drukkolok mindenkinek!! 🤞🤞🤞
78/108 anonim válasza:
79/108 anonim válasza:
Utolso! Juj ez szép pozitív! :)) akkor együtt vagyunk egy idősek. Kívánom hogy egészségesek legyen a picurkaink es rendben legyen! :))
80/108 anonim válasza:
Hogy vagytok? Gondolok rátok!:)
78-as veled mizu? Voltál már dokinál?:) en holnap megyek eloszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!