Ki nem várja decemberre??
Figyelt kérdés
Én december elsejére nem várom. Eddig semmit nem érzek. Se PMS se semmi.
Ti hogy vagytok vele??
2020. nov. 22. 13:12
51/108 anonim válasza:
Sajnos nemreg megjott:( 45-os vagyok
52/108 anonim válasza:
Viszont nektek nagyon drukkolok! Majd megírod hogy mi lett végül?:)
53/108 anonim válasza:
na lassan ez is olyan lesz mint a 2012-es babavárós kérdés ahol a legtöbb válasz van. amúgy hogy a kérdéshez is válaszoljak. igaz mi nem várjuk még inkább most kezdtünk bele a babaprogramba :D.
54/108 anonim válasza:
Én Dec 10-ére. Egy éve várunk már a babára :-(
55/108 anonim válasza:
Nekem meg mindig semmi jele a menzinek,remelem nemnis jon meg es babas vagyok :)
3 napja kesik,feszul a mellem neha szur a hasam alja es surun jarok pisilni.
Hasam alja "felvan dagadva" es nagyon picike kis gombocot erzek kozepen a mehem korul.
57/108 anonim válasza:
2 nap kesesnel negativ volt az xepil teszt,de hibas volt szerintem.
Holnap megyek terhessegmegallapitasra vizeletbol es jovoheten meg verbol ,mert meg arra nem adtak ki labort.
58/108 A kérdező kommentje:
Szurkolunk nagyon!! 🤞
2020. dec. 3. 17:26
59/108 anonim válasza:
Nagyon jol esik ,enis szurkolok mindenkinek aki szeretne babat :)
60/108 Barbie03 válasza:
57 miujsag azóta? Én 7. Dpon vagyok ma, tegnap egyszeri enyhe rózsaszínes folyasom volt. Pár nap és kiderul hogy jelentett-e valamit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!