Ki nem várja decemberre??
Én december elsejére nem várom. Eddig semmit nem érzek. Se PMS se semmi.
Ti hogy vagytok vele??
Holnap lesz meg a vizeletes terhessegi proba eredmenye,majd megirom hogy mi lett az eredmeny.
Szurkolok hogy osszejojjon a pici,ilyenkor olyan rossz meg 1 napot is várni . :)
Kedves kérdező es a többiek!
Mi újság van veletek? Jovohet hetfo-keddre nem varom. 45-os voltam
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kivanok!
Nekem akkor megjött, kb holnap lesz peteérésem, ha most sem járunk sikerrel, akkor januárban inszeminációnk lesz.
Sok sikert mindenkinek, akinek még nem jött össze. :-)
Kérdező! Juj de izgulok. Kíváncsian varom a valaszt
Válaszoló neked pedig megy a drukk
Nekem ma vagy holnap "kellene" megjönnie. Elvileg. Misseb ab-om volt, egyből bele is vágtunk utana újra. Az első hónapban 29napra megjött, ebből következtetek, ma van a 28.nap.
De most nagyon meg vagyok zavarodva ezen a téren.
Alapba ugy szokott lenni, hogy mielött megjön, elötte 1-2 nappal görcsölök, az alapból levő folyásom elmarad, idegbeteg vagyok.
Na most ez az 5.nap, hogy mindjárt megjön erzésem van, a melleim fájnak, a folyásom nem hogy múlna, hanem majdnemcsak erősödött, meg egy kicsit fel vagyok puffadva is.
Emellett ami viszont nem tetszik, hogy a derekam fáj. Mikor az üres petezsákkal voltam terhes is fájt, a doki szerint ez volt a jele, hogy valami nem jó. Tesztet még nem mertem csinálni, majd 2 ünnep közt.
18as voltam.
Sok sikert utolso! Bizz a joban!
Nekem nem jott meg, a teszt viszont negativ :( remelem caak kesobb tortent a dolog es par nap mulva pozi lesz a tesztem 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!