Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberre??

Ki nem várja decemberre??

Figyelt kérdés

Én december elsejére nem várom. Eddig semmit nem érzek. Se PMS se semmi.

Ti hogy vagytok vele??

2020. nov. 22. 13:12
 61/108 anonim ***** válasza:
70%

Holnap lesz meg a vizeletes terhessegi proba eredmenye,majd megirom hogy mi lett az eredmeny.

Szurkolok hogy osszejojjon a pici,ilyenkor olyan rossz meg 1 napot is várni . :)

2020. dec. 6. 20:45
 62/108 anonim ***** válasza:
100%
38-as vagyok, nekem ma reggel nagyon pozitív lett a teszt, már 5. napja késik, szóval most már azért elég biztos a dolog :) :) :). Mindenkinek drukkolok!
2020. dec. 10. 14:14
 63/108 Barbie03 ***** válasza:
100%
Gratulálok :)
2020. dec. 10. 16:46
 64/108 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! 😊😊
2020. dec. 10. 20:36
 65/108 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező es a többiek!

Mi újság van veletek? Jovohet hetfo-keddre nem varom. 45-os voltam

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kivanok!

2020. dec. 23. 13:26
 66/108 anonim ***** válasza:

Nekem akkor megjött, kb holnap lesz peteérésem, ha most sem járunk sikerrel, akkor januárban inszeminációnk lesz.

Sok sikert mindenkinek, akinek még nem jött össze. :-)

2020. dec. 23. 16:35
 67/108 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos november végén megjött. A következőnek holnap, szenteste napján nem kéne megjönnie 😊 semmit nem érzek, remélem minden rendben lesz😍
2020. dec. 23. 20:53
 68/108 anonim ***** válasza:

Kérdező! Juj de izgulok. Kíváncsian varom a valaszt

Válaszoló neked pedig megy a drukk

2020. dec. 24. 20:46
 69/108 anonim ***** válasza:

Nekem ma vagy holnap "kellene" megjönnie. Elvileg. Misseb ab-om volt, egyből bele is vágtunk utana újra. Az első hónapban 29napra megjött, ebből következtetek, ma van a 28.nap.

De most nagyon meg vagyok zavarodva ezen a téren.

Alapba ugy szokott lenni, hogy mielött megjön, elötte 1-2 nappal görcsölök, az alapból levő folyásom elmarad, idegbeteg vagyok.

Na most ez az 5.nap, hogy mindjárt megjön erzésem van, a melleim fájnak, a folyásom nem hogy múlna, hanem majdnemcsak erősödött, meg egy kicsit fel vagyok puffadva is.

Emellett ami viszont nem tetszik, hogy a derekam fáj. Mikor az üres petezsákkal voltam terhes is fájt, a doki szerint ez volt a jele, hogy valami nem jó. Tesztet még nem mertem csinálni, majd 2 ünnep közt.

18as voltam.

2020. dec. 25. 17:31
 70/108 A kérdező kommentje:

Sok sikert utolso! Bizz a joban!

Nekem nem jott meg, a teszt viszont negativ :( remelem caak kesobb tortent a dolog es par nap mulva pozi lesz a tesztem 😊

2020. dec. 25. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!