Ki nem várja decemberre??
Én december elsejére nem várom. Eddig semmit nem érzek. Se PMS se semmi.
Ti hogy vagytok vele??
Koszonom a gyors valaszt.
Xepillel nekem mostanaban bajom van,masnak is vagy csak nekem?
A masodik csiknak ahol ki kellene jonnie ott feher vastag csik latszodik,mitol lehet?
Sziasztok!
Én 8.-ára nem várom!Ovu előtt,közben és után is voltunk együtt.
K.K.
Milyen fajta tesztet csinaltal?
En idaig 1 xepilt csinaltam de feher lett a csik,nem szurke vagy rozsaszin ,sztem az enyem szar fajta teszt lehetett ,majd 2 nap mulva csinalok masik fajta teszttel is hatha .
Szurkolok neked is :)
Az egyik x-epil 2db-os az egyik eleg fura volt hirtelen szurke-feher csík volt aztan el is tűnt, a masik pedig negatív lett multheten penteken csinaltam cyclosty korai terhességi tesztet ami gyogyszertarban lehet kapni az pedig este csinaltam kb 10 perc utan pozitívat mutatta de reggelre meg kezdett eltűnni a csík “beázott”. Másnap reggel predicor early teszteltem ami full negatív lett.
En is nagyon drukkolok neked :)
Koszonom,enis nagyon remelem hogy mindannyiunknak akik szeretnenek babucit osszejon :)
Nekem is ugyan ez a problemam az xepillel,de mar regota mert ugye babat szeretnenk es minden honapban tesztelek hatha pozitiv lesz.
De kb nyar ota mindig feher csikot mutat.
Lehet selejteset gyartanak belole vagy nemtudom.
En meg mas fajtat nem csinaltam csak ebbol 1 db ot.
Jobb lenne ha hetvegen tesztelnel egyet ,ha akkor is negativ nogyogyaszhoz menj el ,valami terhessegre utalo jelet latnia kell huvelyi uhn (zigota,petezsak ) .
Nekem az xepil tesztcsik ma kimutatta szepen.
Mikor futott rajta a vizelet akkir en is lattam a feher csikot. Utana az lett rozsaszin.
25-os en is igy kezdtem, nekem is ilyen volt a legelso
Szoritok 🤞
47-es
Drukkolunk 25-ös❤️
Mindenkinek sikerülni fog🤞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!