Ki nem várja decemberre??
Figyelt kérdés
Én december elsejére nem várom. Eddig semmit nem érzek. Se PMS se semmi.
Ti hogy vagytok vele??
2020. nov. 22. 13:12
22/108 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a 14-es válaszoló szórakozik, ugyanolyan az értékelése 😊 és a szintet is üti.
2020. nov. 23. 19:26
23/108 anonim válasza:
szia!
én december 4.re nem várom
ez a 3. próbálkozós hónapunk és magyon izgulunk hogy végre kisbabánk születhessen❤
Mindenkinek nagyon nagyon sok sikert kívánok és vidám babaváró perceket
24/108 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok nektek is kedves 23-as! Remélem sikerült ❤️
2020. nov. 24. 22:06
25/108 anonim válasza:
December 6-ra nem várom, 3-án tervezek először tesztelni facelle-el 🤗 Első baba lenne, augusztusban volt missed ab... Reméljük a fa alatt már az UH képpel lephetjük meg a családot! 😍
26/108 anonim válasza:
Elvileg december 2-re várom!:) masodik honap próbálkozás.
27/108 anonim válasza:
26-os vagyok, jaajj bocsi, elírtam 😬 *nem várom
28/108 anonim válasza:
Sziasztok! M vagyok :) Én tegnap a 9.dpo-n pozit teszteltem 😍 nagyon halvány volt de a mai erősebb lett 😊 Drukkolok nektek!
29/108 anonim válasza:
M-es ez nagyon jo hír, milyen tesztel teszteltel? En meg nem merek talan vasarnap vagy hetfon fogok tesztelni. Hetfo-keddre nem varom.:) van egy masfel eves kisfiam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!