Ovuláció után pgeszteront kell használni ha nem sikerül a baba attól meg jelenik a menzesz ?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy ettől addig nem jön amíg használjuk?ma 10:21
1/4 A kérdező kommentje:
Progeszteron
ma 10:21
2/4 anonim 

válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Itt is írtam, hogy van, akinek simán megjön mellette is, de láthatóan van olyan is, akinek még utána is kell több nap.
(Most jut eszembe, hogy barátnőmnek lombik után is megjött, pedig ott aztán kellett tolnia a progeszteront orrba-szájba.)
3/4 anonim 

válasza:

Ez nagyon egyén függő. Ugyan annyi progeszteront kaptam mint az egyik kedves ismerősöm. Neki megjött a teszt előtt, nekem csak negatív teszt után amikor abba hagytam 3 nappal.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
ma 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!