Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyembe?

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Ki derült hogy 6 hetes kismama vagyok, petezsák jól látható , jó helyen van de szívhang még nincs. Olyan helyen dolgozom ahol napi akár több száz emberhez érek hozzá és ez némelykor 12 órás fizikai munkával jár (beosztástól függ) és még csak egy láz mérés sem előzi meg a belépést hozzánk. Már több kollégánk is covid-os lett, csomóan karantenba vannak. Több éve probalkoztunk a babaval, most végre össze jött de a nőgyógyász akkor szeretne csak tappenzre küldeni ha mar van szívhang... De nem merem ezt a kockázatot be vállalni, hogy bármi baja legyen a babanak.. A házi orvos fel vett tappenzre, mert ő is azt gondolja hogy nem szabad kockáztatni. Szerintetek jól döntöttem?!

2020. nov. 5. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kórházból jöttem el, de én megvártam, hogy legyen szívhang. Ha te úgy érzed, hogy így vagy nyugodt, jól döntöttél, mások miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod!
2020. nov. 10. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy otthon maradtál. Most ne foglalkozz mással.
2020. nov. 10. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kellett eldönteni. Amikor én voltam terhes akkor 20.hétig dolgoztam. Viszont akkor még nem volt covid, most én is hasonlóan döntenék mint te.
2020. nov. 10. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Abortusz
2020. nov. 10. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy kiirattad magad. Most a baba és te vagytok a legfontosabbak. Pihenj sokat, ne agyalj, ne foglalkozz semmi mással. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok!
2020. nov. 11. 13:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb most a benned növekvő Élet! Semmi más nem számít és persze a Te egészséged!

Boldog babavárást! :)

2020. nov. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!