Mit tennétek a helyembe?
Konizációd volt?
Nekem igen, több is.
Ugyanezt mondta az orvosom.
Kedves 2-es! 🤦♀️
Igen konizáciom volt!
Ha mindenképpen akarnék még egy gyereket, az anyagi körülmények adottak, akkor én mindenképp belevágnék.
Nem olyan nehéz kis korkülönbséggel 2 gyerekkel, mint azt néhányan rebesgetik. Biztos meg fogod tudni oldani.
Ha nem adottak az anyagi körülmények, akkor pedig mérlegelnék, hogy mennyire fontos mégegy gyerek, mennyire lesznek jobbak a körülmények mikor vissza tudsz menni dolgozni, stb.
Igazából a legtöbb dolgot (nyílván, ha különböző neműek lesznek, és nem uniszexek a ruhák, babakocsi stb, azt nem), meg tud örökölni a nagytól, 3 éves korig nincs túl sok dologra szükségük, csak rátok, és a testvérére, nyílván azért, a pelenka, popsitörlő, tápszer, stb, ne okozzon gondot.
Én ezek alapján mérlegelnék.
Azért egy conisatio miatt ilyet mondani...
Ha rendesen eljársz szűrésre, max egy ismételt conisatióval megúszod. Viszont tény, hogy minden conisatio növeli a vetélés, koraszülés esélyét. Viszont gyógyulnia is kellene, fél-egy évig nem nagyon lenne javasolt teherbe esni a műtét után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!