Ki mit tenne a helyembe? Tanácsra lenne szükségem
Figyelt kérdés
Augusztus 15 jött meg az utolsó mensim ès 18tarott. Most megint aktuális lett volna már múlt hèten hètfőn,de semmi. Tegnap reggel teszteltem elsőből,de negatív lett. Ti mit tennètek? Mennyek orvoshoz vagy várjak mèg? Babát szeretnénk ès most ha nem jön meg akkor gondolom addig felesleges próbálkozni mìg nem jön meg mivel gondolom addig pèm sem lesz. Járt már ìgy valaki? Kèrlek benneteket nem "kioktatásra" van szüksègem hanem normális válaszadókra. Köszönöm2016. szept. 20. 07:40
1/14 anonim válasza:
Felesleges probalkozni...erdekes hozzaallas. Csak a gyerekgyartas a celja az osszebujasnak? Ennyire nem kell ragorcsolni. Tesztelj 4-5 naponta. Neha minden nonek kesik, esetleg kimarad. Uj honap, uj probalkozas.
2/14 anonim válasza:
Én csibálnék még egy tesztet a helyedben pár nap mulva! Ha az is negatív és mégsem jön meg akkor dokit javaslom!
3/14 A kérdező kommentje:
Kedves első! Nem nem az a cèl termèszetesen... nem is vagyok rágörcsölve hanem inkább az idegesìt,hogy van valami bajom amitől nem jön meg. Aug 1 voltam dokinál akkor minden rendben volt.
2016. szept. 20. 07:50
4/14 anonim válasza:
A helyedben elvégezném az általános iskolát (újra?) és csak utána vállalnék gyereket.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen
2016. szept. 20. 07:51
6/14 A kérdező kommentje:
Kedves 4 válaszoló! Mièrt is?
2016. szept. 20. 07:52
7/14 anonim válasza:
Nem tudom mitől késhet. Mindig pontos a ciklusod? Hány naposak a ciklusaid? Mikorra nemvártad? Ha negatív a teszt még ilyenkor is, akkor inkább csak egy késő mensi lesz szerintem, persze biztosat nem tudok. Ha végképp nem jön meg még 1-2 hét múlva sem és a teszt is nega, akkor azért egy orvos nem árt. Sok sikert
8/14 A kérdező kommentje:
Gyógyszert szedtem ez az első hónap volt,hogy nem szedtem! Gyógyszerrel mindig ugye 28 napos volt.
2016. szept. 20. 08:27
9/14 anonim válasza:
Na akkor az is lehet a késés oka, úgy tudom a gyógyszer után sokaknak nem áll helyre rögtön. Nem hiszem h nagy gond lenne, majd beleszokik a szervezeted. :)
10/14 anonim válasza:
Mibol gondoltad, hogy azonnal teherbe esel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!