Ebben a hónapban mar nem is lesz ovulaciom? Tanácsokra van szükségem, nagyon aggódom!
22 éves vagyok
30-33 naposak a ciklusaim
Ebben a hónapban kezdtem tesztelni de nagyon nagyon halvány a második vonal
Tegnap meg nem is volt
Délután es este is tesztelek
Cisztaim voltak de két hónapja az sem volt vagyis voltam kontroller es semmit sem látott
Elmúlt a régi fertőzések is egy ideje
Szóval egészséges vagyok úgy tűnik
Most voltam orvosnál es nem látott semmit sem
Most vagyok a 17. Napi legalább erősödnie kellene , nem? Van valaki akinek kb ilyen a ciklusa es tudja mikor van ovulacioja ?
Köszönöm előre is a segítséget
Igaz, hogy nekem altalaban 28 naposak a ciklusaim, de megmutatom a tesztjeimet, hatha kicsit megnyugtatnak, mert nekem peldaul nem erosodtek folyamatosan, hanem csak egyik nap pozitiv lett es kesz. :) Szoval ha 33 napos is neha a ciklusod, akkor meg siman lehet pozitiv a kovetkezo napokban. Drukkolok! :)
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Bocsi, elrontottam a linket:
[url= [link]
Masodszor, is, bocsi. Remelem mar jo lesz.
Köszönöm szépen
Igy mar kicsit megnyugodtam
Gondolom nevetséges mennyire tukreagalom de jövő tavasszal szeretnénk belevágni es úgy gondoltam megnézem mar hogy állok es elkezdem figyelni a testem stb
Remelem nekem is erősödni fog vagy hirtelen beugrik a kettő csík :)
Mindenhol azt olvasom fokozatosan erősödik ezért is az aggodalom
De igy mar mas :)
szia nem írt a doki semmit arra ,hogy cisztáid is voltak esetleg PCOS-re nem gyanakodik?
Nekem inositolt ajánlot.
Nem mert cisztaim kivul mas gondöomnem volt
Endometrizosra gyanakodott de mar rég nem áll fent a gyanúja :)
Ovuteszt mellett kezdj el hőmérőzni is, mert a kettő együtt tuti módszer. Az ovuteszt jelzi, ha megemelkedik az LH, de a tüszőrepedést, hogy valóban megtörtént-e, nem, a hőmérőzés viszont igen. Ha a hőd feljebb megy, tartósan fent is marad, akkor megtörtént a tüszőrepedés, és azt is meg tudod nézni, mikor. Az ovuteszt pedig segít belőni előre, hogy mikor kell akciózni.
Érdemes több hónapon át csinálni, ha pontosak a ciklusaid, akkor lehet látni egy idő után, hogy neked mikor szokott lenni az ovu, mert a tankönyvi nem jön be mindenkinek.
Ha 31-33 napos ciklusod van most amúgy, akkor még bőven belefér, hogy csak most lesz ovud. Van olyan is, akinek 12 napos a luteális fázisa, nem 14. Ezért lenne jó hőmérőzni, ez is kiderülne belőle.
Elkezdtem de mint egy aranyhalnak, olyan az agyam. Ebresztot allitok es melle irom homero (!!) Es igyis elmarad..sokszor kimarad
Epp hozzaszoktatom magam!:) egyebkent koszonom ment a zold!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!