Tudnatok segiteni mikor lehetett ovulaciom a hogorbem alapjat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mar lassan egy eve szeretnenk babat, eddig sikertelenul. Ez az elso honap mikor hogorbet vezetek. Eddig ovulacios tesztet csinaltam csak. Szerintetek normalis igy leesett aztan felment ketszer a hom? Es ami nagyon fura, most a 18.napon volt tojasfeherjes folyasom csak.
2016. máj. 5. 10:28
1/14 A kérdező kommentje:
Meg azt elfelejtettem, hogy a peteeres teszt mar a 13.naptol ket csikos volt a 16.napig. A legerosebben a 15.napon volt.
2016. máj. 5. 10:36
2/14 anonim válasza:
A napokban volt de lehet h rosszul látom / néztem :)
3/14 anonim válasza:
Tojás fehérje szeru folyásom peteeteskor van arra szolgál h a spremak úgymond biztosan eljussanak biztonságban a célhoz :)
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is mindig olyan 12-13.nap korul van meg peteeres elott..de most nem volt es furcsaltam is..aztan tegnap a 18.napon volt. Nem tudom igy mennyi esely van h celt erunk. Nah de majd kiderul. :)
2016. máj. 5. 11:16
6/14 anonim válasza:
Az nem baj ha neha elcsuszik , csak legyetek egyutt akkoris es kesz.:) de ha az ovulacio csuszik akkor altalaban a menzesz is.
7/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Remelem most mar sikerult. Egyutt voltunk amikor tudtunk, a 11. 14.es 16.napon. Majdcsak.. :)
2016. máj. 5. 19:53
8/14 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, tegnap este elkezdtem barnazni meg ma is van neha. :( Ez szerintem nem jo jel.
2016. máj. 6. 15:36
10/14 A kérdező kommentje:
Ma reggelre raadasul kicsit rozsaszines folyas volt a wc papiron. Meg 8 nap van menstruacioig, nem hiszem h beagyazodas lenne. Mit gondoltok?
2016. máj. 7. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!