Tudnatok segiteni mikor lehetett ovulaciom a hogorbem alapjat?
Sziasztok! Mar lassan egy eve szeretnenk babat, eddig sikertelenul. Ez az elso honap mikor hogorbet vezetek. Eddig ovulacios tesztet csinaltam csak. Szerintetek normalis igy leesett aztan felment ketszer a hom? Es ami nagyon fura, most a 18.napon volt tojasfeherjes folyasom csak.
Sziasztok! Most igy alakul a hogorbem meg van 3 napom a nem vartig.
Nem hiszem, hogy beagyazodott volna a petem sajnos mar majdnem egy hete barnazok. Fogalmam sincs mitol lehet. De meg nem jelentkeztek PMS tunetek pedig nekem egy hettel elotte faj a mellem plusz ingerult vagyok..stb. Erdekes.De lehet csak probalom nyugtatni magam. Nem hiszem, hogy barki barnazas ellenere teherbe esett mar. :(
Sziasztok! Kepzeljetek mar napok ota halvany pozitivat tesztelek es kesik a menszeszem is.
Valamennyire meg barnazok de mar szinte semmi..neha pici halvany csepp. Viszont idegesit h szinte 2 hetig barnaztam. Szerintetek meg korai orvoshoz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!