Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én amiatt nem vagyok 27...

Én amiatt nem vagyok 27 évesen ráizgulva a babavárásra, mert nincsenek meg azok a feltételek amikre szükségem lenne?

Figyelt kérdés
Tehát nincs lakásom amiben egyedül élek,mivel a szüleimmel élek még együtt,nincs olyan munkám még amivel elég pénzt tudnék keresni,hogy a párommal felneveljünk egy gyermeket(többről még nem álmodom),nem akarom azt,hogy én teszem terhessé a párom,de más férfi neveli fel a gyermekem.Kb ennyi a bajom,ez jó?

#jkashivh
2016. jún. 1. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Nem, hanem azért mert 27 éves férfiként még nem szokás "ráizgulni" a babavárásra. A férfiaknál ez inkább 30 fölött szokott vágyként jelentkezni és akkor se olyan intenzíven, mint a nőknél. Nem vagy még elkésve semmiről!

31/N

2016. jún. 1. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nincs ezzel semmi gond, de ha ez megfogalmazódott már benned, akkor viszont lehet hogy itt az ideje, hogy megpróbálj spórolni, jobb munkát találni és albérletbe menni. Bár az hozzá kell tennem, hogy sok pár él gyerekestől szülőknél. Ha titeket nem zavar úgy is lehet vállalni. Ha pl kétgenerációs családi házról van szó. Bár ennyi idősen azért már saját lábra kellene állni baba ide vagy oda. Meg hát ne akkor jujjogj mikor már jön a gyerek vagy már akarsz, hanem most van itt az ideje, hogy megalapozd a jövőtöket. Ideje felnőni. Azért nem is akarsz még babát, mert még te is anyuci pici fia vagy. (minden rosszindulat nélkül, de szülőkkel együtt élő fiúnál ez kivédhetetlen még ha észre sem veszed.) Fiús anyukák specializációja. :D
2016. jún. 1. 19:59
 3/9 Eszter76 ***** válasza:
58%
A férfiak többségének 30 fölött nő be a feje lágya, van akinek csak 40 felé, szóval nem vagy elkésve semmivel, ami a babavárást illeti... a különköltözködéssel viszont nagyon el vagy késve! Nem egészséges ennyi idősen otthon lakni! Tessék szépen elköltözni, ha máshova nem, akkor albérletbe! Aztán szépen lassan jön majd a többi utáni természetes igény is, később.
2016. jún. 1. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Kezdj el sporolni.

Nincs semmi baj azzal hogy 27évesen szeretnél családot.

A völegényem 25 és már mind a kettem babáznánk. Bennem már rég felmerült az anyaság, de vártam jogy minden meglegyen most 23 vagyok. Párom egy fél éve hozta fel a témát, hogy már ő is szeretne egy babót, családot.

Ez az érzés szerintem kindenkinél máskor jön el, attól hogy a férfiak többségénél ez csak 30 felett az nem kelent semmit, ott az a szó hogy TÖBBSÉG, azaz van aki előbb van aki később érzi ezt az érzést.

2016. jún. 1. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Azzal semmi gond, hogy meg tudod fogalmazni a problémákat.

A gond ott kezdődik, amikor ebből mondóka lesz, de a megoldásokat nem keresed és hajtod végre. 27 vagy. Vagy teszel magadert vagy anyuciéknál öregszel meg.

2016. jún. 1. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:

A férfiaknál is teljesen egyedi, hogy mikor érzik úgy, hogy jöhet a gyerek. Nem 30 fölött, hanem teljesen egyedi.

Párom 28 éves, de már 3 éve mondogatja, hogy már szeretne, csak még a körülményeket kell megteremteni.

Én viszont még egyáltalán nem vágyok babázni 25 évesen, pedig NŐ vagyok, akinek állítólag a létezésének egyetlen értelme, hogy szüljön...

Szóval neked kell tudnod, hogy vágysz-e babára vagy nem. A feltételeket is nektek kell megteremteni hozzá, tehát egy külön lakás mindenképpen kellene hozzá, hogy nyugodt körülmények között tudjatok élni.

Ha nem megfelelő a jelenlegi munkád, akkor próbálj olyat keresni, ami többet fizet, illetve a párod is kereshet jobb lehetőségeket, hátha sikerül.

2016. jún. 1. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:

De furcsa ezt látni ..:) az en párom mar egy eve ravan izgulva a témára tervezi az esküvőt pedig mégse kert meg , es a gyerek szoba helye is megvan... Másfél eve vagyunk együtt most júliusban tölti a 27-et

:) személyfüggő persze ez a dolog inka ba nőket izgatja de az en párom imádja a gondolatot h terhes leszek es majd lesi minden vágyamat

Na csak igy is legyen ... Attól felek ha benne lesz majd megijed es kibújik a dolgok alól es elvárja h mindent en tegyek meg .. Aztan nem pelenkáz stb csak megcsodálta mindennap h jaj mar milyen nagy ...

De sztem nem baj ha nem vagy ra izgulva

Van meg addig 2-3 éved

Inkább az a lényeg h a párod biológiai órája gyorsabban ketyeg mint a tied

2016. jún. 1. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Igazából miért kell neked barátnő? Azért, hogy csak legyen, vagy mert ővele akarsz családot alapítani? Ne hitegesd, ne várasd, annál nincs rosszabb.
2016. jún. 1. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
vagy ez vagy csak a felelőséget kerülöd
2016. jún. 2. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!