Én amiatt nem vagyok 27 évesen ráizgulva a babavárásra, mert nincsenek meg azok a feltételek amikre szükségem lenne?
Nem, hanem azért mert 27 éves férfiként még nem szokás "ráizgulni" a babavárásra. A férfiaknál ez inkább 30 fölött szokott vágyként jelentkezni és akkor se olyan intenzíven, mint a nőknél. Nem vagy még elkésve semmiről!
31/N
Kezdj el sporolni.
Nincs semmi baj azzal hogy 27évesen szeretnél családot.
A völegényem 25 és már mind a kettem babáznánk. Bennem már rég felmerült az anyaság, de vártam jogy minden meglegyen most 23 vagyok. Párom egy fél éve hozta fel a témát, hogy már ő is szeretne egy babót, családot.
Ez az érzés szerintem kindenkinél máskor jön el, attól hogy a férfiak többségénél ez csak 30 felett az nem kelent semmit, ott az a szó hogy TÖBBSÉG, azaz van aki előbb van aki később érzi ezt az érzést.
Azzal semmi gond, hogy meg tudod fogalmazni a problémákat.
A gond ott kezdődik, amikor ebből mondóka lesz, de a megoldásokat nem keresed és hajtod végre. 27 vagy. Vagy teszel magadert vagy anyuciéknál öregszel meg.
A férfiaknál is teljesen egyedi, hogy mikor érzik úgy, hogy jöhet a gyerek. Nem 30 fölött, hanem teljesen egyedi.
Párom 28 éves, de már 3 éve mondogatja, hogy már szeretne, csak még a körülményeket kell megteremteni.
Én viszont még egyáltalán nem vágyok babázni 25 évesen, pedig NŐ vagyok, akinek állítólag a létezésének egyetlen értelme, hogy szüljön...
Szóval neked kell tudnod, hogy vágysz-e babára vagy nem. A feltételeket is nektek kell megteremteni hozzá, tehát egy külön lakás mindenképpen kellene hozzá, hogy nyugodt körülmények között tudjatok élni.
Ha nem megfelelő a jelenlegi munkád, akkor próbálj olyat keresni, ami többet fizet, illetve a párod is kereshet jobb lehetőségeket, hátha sikerül.
De furcsa ezt látni ..:) az en párom mar egy eve ravan izgulva a témára tervezi az esküvőt pedig mégse kert meg , es a gyerek szoba helye is megvan... Másfél eve vagyunk együtt most júliusban tölti a 27-et
:) személyfüggő persze ez a dolog inka ba nőket izgatja de az en párom imádja a gondolatot h terhes leszek es majd lesi minden vágyamat
Na csak igy is legyen ... Attól felek ha benne lesz majd megijed es kibújik a dolgok alól es elvárja h mindent en tegyek meg .. Aztan nem pelenkáz stb csak megcsodálta mindennap h jaj mar milyen nagy ...
De sztem nem baj ha nem vagy ra izgulva
Van meg addig 2-3 éved
Inkább az a lényeg h a párod biológiai órája gyorsabban ketyeg mint a tied
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!