Ki hogyan készítette fel szervezetét a babavárásra, a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 15:14
1/7 anonim 

válasza:

Először is előtte 3 hónappal leszoktam a dohányzásról, és szedtem E vitamint mellé meg folsavat, és elmentem nőgyógyászhoz rákszűrésre és rutinvizsgálatra.
Azt hiszem ennyi történt.
2/7 anonim 

válasza:

Fél évvel korábban letettem a cigit, 1 hónappal előtte a fog.gátlót. Mást nem tettem.
És sikerült is egyből a baba.
3/7 anonim 

válasza:

Semmit. Eleve egészségesen éltem előtte is. Nem dohányoztam, alkohol ünnepnapokon, egy évekkel azelőtt kiderült gyógyszerallergia miatt még egy fájdalomcsillapítót se vehettem be, folsav tartalmú multivitamint eleve szedtem. Bármikor jöhetett volna előtte is.
4/7 anonim 

válasza:

Folsavat szedtem. Szerencsére alapból nem cigiztem, nem ittam.
5/7 anonim 

válasza:

Folsavat szedtem. Előtte se dohányoztam, nem ittam, de sportoltam (úszás). Vetélésem után sajnos kiderült, hogy kellettek volna előzetes vizsgálatok, de hát az ember nem ebből indul ki ugye huszonévesen. Aztán, a második terhességem előtt így teljes kivizsgálás volt és szedtem akkor is folsavat.
6/7 anonim 

válasza:

Hipp Natalt kezdtem szedni előtte 4 hónappal, elmentem vérvételre hormonokat nézetni, ezután diéta jött, hogy a pajzsmirigyem rendbehozzam, közben hormontornáztam, légzőgyakorlatoztam.
7/7 anonim 

válasza:

Miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam. (6-os). PCOs és IR miatt meg kellett nézetnem a hormonjaim, és hormonszakértő tanácsait követve csináltam kb. mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!