Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mindennap együtt vagyunk a...

Ha mindennap együtt vagyunk a párommal, kisebb az esély a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
3 hónapja próbálkozunk,de igazából majdnem mindennap együtt vagyunk. 8 éve vagyunk együtt,most éreztük elérkezettnek az időt. Olvasgattam a témában,sokan a 2 naponta szeretkezésre esküsznek.
2015. dec. 28. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem függ össze.
2015. dec. 28. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idos a parod? Az enyem 36, a doki ajanlotta, hogy ne hagyjuk abba a suru szexet (naponta), hogy cserelodjenek a spermai. 3.honapban lett baba.

29hkm

2015. dec. 28. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerek akkor fogant amikor egyszer voltunk azon a héten együtt (nem tudom ezért sikerült e).
2015. dec. 28. 20:55
 4/9 anonim válasza:
69%
Az a legrosszabb amit csináltok. Mi egy hónapig úgy próbálkoztunk, hogy mindennap mert én is azt hittem úgy az esélyesebb, de mondták, hogy nem.másik hónapba 2-3naponkent szeretkeztunk és lám sikerült :) 17hkm
2015. dec. 28. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként minden rendben, akkor szerintem teljesen mindegy, de 2 naponta ajánlják. Nálunk elsőre összejött, pedig naponta együtt voltunk.
2015. dec. 28. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Mi nem azért vagyunk mindennap együtt mert esélyesebbnek gondoljuk,szimplán csak kívánjuk egymást. Viszont ha a 2 naponta dolog esélyesebb lenne,akkor pé előtt visszafognánk magunkat. Lehet hogy azért ki kellene probálni egy olyan hónapot. Bár igazából nem is tudom mikor van peteérésem,mert nem tesztelek vagy mérek hőt.

Párom 33 éves,én 26.

2015. dec. 28. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Mi is egyutt voltunk minden nap es hamar teherbe estem. En emiatt (direkt) nem ritkitanam, akkor voltunk egyutt, amikor kivantuk.
2015. dec. 28. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet így meghatározni. A férjemmel munka miatt három hónapig nem volt semmi köztünk. Első alkalommal terhes lettem.

Elotte evekben tobb hónapot próbálkoztunk.

Három gyerekem van.

2015. dec. 28. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Én pont most olvastam egy nőgyógyász által írt könyvben hogy pár nap kihagyás segíthet mert akkor több sperma tud termelődni
2015. dec. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!