Gyerekvállalás ilyen feltételek mellett?
Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos lányom, császároztak, most 30 kg súlyfelesleg van rajtam. Valamikor szeretnénk babát, de ahhoz úgy érzem ebből az óriási súlyból le kellene adnom, mert erre még hízok, akkor annak nem lesz jó vége, így sem tudom ráadni magam. Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban? Vállalnátok? Fogyóznátok sporttal együtt, félek nehezen esnék teherbe sport és fogyi mellett, de így is, mert sok a zsír.2012. dec. 11. 11:42
1/12 anonim válasza:
Mihez képest van 30kg plusz?Mert pl rajtam is van vagy 15 felesleg,de én 2hónapja szültem és kevesebb vagyok,mint terhesség előtt.És összesen 4kg-t hiztam a 40+2ig.
2/12 anonim válasza:
Nem csak a baba, hanem a saját egészséged miatt is fontos, hogy lefogyj, legalább a túlsúlyod felét, néhány hónap alatt sikerülhet! Nem kell koplalni, három óránként kicsi mennyiséget cukor- fehér liszt mentesen enni, sok zöldség, fehér husi, sok folyadék és naponta fél-egy óra sport és meg lesz az eredménye! Nem kell semmi varázslatra gondolni. De én is egyetértek veled, bizony le kell adni ebből a súlyból ahhoz, hogy kisebb legyen a kockázat a következő várandósságod alatt. Nem befolyásolja a teherbeesést a diéta, csak a súlyos koplalás. Ezért kell ésszel csinálni.
3/12 anonim válasza:
1.vagyok én 171cm-hez voltam 82,terhesség végén 86,most vagyok 77.ÉS nem szoptatok,nem tornázok.ÉS nekem is a 60-65lenne ideális.Én igy bevállalnám újra,mert tudom,hogy nem hiznék úgysem megint,mert bőven van miből elvenni a kicsinek.
4/12 anonim válasza:
De természetesen 30kg-val nem,mert az saját magamnak is egészségtelen,nem hogy még a kicsinek is ott a zsirrétegben kelljen nőnie.Ne haragudj,nem bántásnak mondom.Egyébként nem a császár miatt van a 30kg felesleg,hanem mert sokat hiztál terhesen nem?
5/12 A kérdező kommentje:
160 és 88 kg, ez nagyon sok. tehát akkor fogyókúra
2012. dec. 11. 12:06
6/12 anonim válasza:
én 165 cm-rel és 78 kg-mal lettem terhes.összesen 10 kilót híztam,ebből 3 a víz volt a végén.egészséges kisfiam született.
7/12 A kérdező kommentje:
Eredetileg is sok volt, 78 kg voltam amikor teherbeestem a kezelések miatt híztam 10 kg, aztán szülni már majdnem 100kg mentem, 10 lement a császárral de azóta nem sok...sajnos. Nagyon nehéz a kislányommal még mindig nem alszik éjjel,nincs energiám fogyózni de most muszáj lesz.
2012. dec. 11. 12:53
8/12 anonim válasza:
170 cm vagyok és 72 kiló voltam, amikor az első gyerekkel terhes lettem. 91 kilóval mentem szülni és 74 kilóval jöttem ki a kórházból ( nagyon sok víz volt rajtam). 75 kiló voltam, amikor a másodikkal terhes lettem, 89 kilóval mentem szülni és 75 kilóval jöttem haza (szintén rengeteg volt a víz). Szerintem, ha 160 cm vagy, akkor olyan 71-72 kilóra le kellene menni a következő baba előtt, mert így nagyon nehezen fogod bírni a terhességet, illetve nagyobb esélyed lehet a cukorbetegségre vagy a magas vérnyomásra. A 90 napos diétát már próbáltad? Az be szokott válni
9/12 anonim válasza:
Én 178cm magas és 88 kg vagyok. Szerintem még nekem is kellene 10 kilót körülbelül ledobnom. De a babáért mindent! De ha úgy nézem hogy 98ról indultam 5 hónapja, egészen jól állok és bele sem kellett pusztulnom az önsanyargató "diétázásba".
10/12 anonim válasza:
Simán teherbe lehet esni sport és normális diéta mellett. Nekem is sikerült! Kezd el nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!