Gyerekvállalás ilyen feltételek mellett?
Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos lányom, császároztak, most 30 kg súlyfelesleg van rajtam. Valamikor szeretnénk babát, de ahhoz úgy érzem ebből az óriási súlyból le kellene adnom, mert erre még hízok, akkor annak nem lesz jó vége, így sem tudom ráadni magam. Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban? Vállalnátok? Fogyóznátok sporttal együtt, félek nehezen esnék teherbe sport és fogyi mellett, de így is, mert sok a zsír.2012. dec. 11. 11:42
11/12 A kérdező kommentje:
9es mit csináltál a fogyás érdekében?
2012. dec. 11. 17:11
12/12 anonim válasza:
Nagyon tevékeny voltam itthon(lakásfelújítás). reggelivel indítottam a napot, 1 gyümölcs 10 óraira, ebéd valami leves(gulyás,palóc,fokhagyma..stb) vacsira szigorúan 6 elöt, én 10 11 mire ágyba kerülök(lefekvés elöt 4 órával kell enni) grillezett hús (a lényeg hogy panír nélkül) általában csirke (de lehet valamilyen hal is)mindenféle fűszerezéssel mikor mire kívántam rá, salátával (görög, tzatziki, friss, paradicsom,koviubi,ubisali, káposzta) végülis ennyi! Hazudnék ha nem csábultam volna el soha ebéd után általában lecsúszott még egy túrós palacsinta. Étteremben dolgozok a konyhán nekem a frissen sült hasábburgonya volt a legnagyobb csábítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!