Ki mit tenne a helyembe? Tanácsra lenne szükségem
Figyelt kérdés
Augusztus 15 jött meg az utolsó mensim ès 18tarott. Most megint aktuális lett volna már múlt hèten hètfőn,de semmi. Tegnap reggel teszteltem elsőből,de negatív lett. Ti mit tennètek? Mennyek orvoshoz vagy várjak mèg? Babát szeretnénk ès most ha nem jön meg akkor gondolom addig felesleges próbálkozni mìg nem jön meg mivel gondolom addig pèm sem lesz. Járt már ìgy valaki? Kèrlek benneteket nem "kioktatásra" van szüksègem hanem normális válaszadókra. Köszönöm2016. szept. 20. 07:40
11/14 Vilcsianyuja válasza:
Ha épp most hagytad el a gyógyszert, akkor kell pár hónap, mire beáll a saját menstruációd. Lehet, hogy eleve később indult be a peteérésed, attól még akár ma is teherbe eshetsz, vagy épp meg fog jönni egy-két héten belül. De erre nem is kell rágörcsölni így első hónapban. Csak nyugi. Orvoshoz teljesen felesleges menned, csak ha továbbra se jön meg 1-2 hónapig.
12/14 anonim válasza:
Hónapokba telhet míg beáll a menzeszed. Gyógyszer mellett azért volt 28 napos, mert azok beállították, anélkül a saját testednek kell mostmár "dolgoznia". Nekem pl csak rontott a fogamzásgátló a rendszeren, mert fel nem fedezett krónikus pm.gyulladásom volt, és pcom is, utóbbi pl. gyógyszer mellett nem jön ki. Úgyhogy én magamtól el sem kezdtem menstruálni, csak fél éves kezelés után. Szülés után úgyszintén kezelni kellett ismét, hogy újra teherbe tudjak esni. Szóval várj pár hónapot, hogy beáll-e a ciklusod. Ha nem, akkor keress fel egy endokrinológust és nőgyógyászt! Sok sikert!
13/14 anonim válasza:
Azért nem jött meg, mert abbahagytad a gyógyszert, idő kell a szervezetednek míg beáll rendesen, ez tök normális, ne aggódj. Amúgy ha 1év próbálkozás után nem jön össze, akkor érdemes orvoshoz menni, addig nem nagyon foglalkoznak vele.
14/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell hónapokig várni gyógyszer után. Kisfiam az abbahagyás utáni 2. hónapban fogant meg. Most ez a hónap nekem is az első gyógyszer mentes hónap megint, szeretnénk még egy gyerkőcöt. Hétvégén kellene elvileg meg jönnie , kiváncsi leszek. Drukkolok hogy baba miatt késsen. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!