Mit tennétek a helyembe, megtartsam vagy ne? 😭
Abba kellett hagyni a fogamzásgátlást mert ciszták alakultak ki, amire várni kell hogy jó vagy rosszindulatú. Erről nem szóltam páromnak mert nem volt rá olyan alkalom, és nem gondoltam volna ezek után lenne gyermekem...
Napokba teszteltem pozitívat, de párom nem akar babát. Ami érhető is hisz nem avattam be.
Volt már egy missed abom és megsértettek valamit.
Ha abortusz lesz akkor nagy valószínűsége nem fogok tudni teherbeesni legalábbis természetes módon és könnyen.
Gőzöm sincs mit tegyek, nem 10 éves vagyok, segítséget, tanácsot szeretnék!
Köszönöm!
Szerintem mindenképpen közösen kell meghoznotok a döntést. Itt mi mondhazunk bármit.
Az, hogy párodnak nem szóltál, hogy bajod van, és hogy nem szedsz gyógyszert, nagyon nem volt fair húzás tőled. Szerintem az a minimum lenne, hogy adsz a véleményére. Az tuti, hogy az én férjem jobban haragudna emiatt, mint jelen esetben a baba miatt.
Fél ciklus se volt. Megakartam várni hogy megjöjjön és leülni vele.
Normális megbeszélni.
A missed ab hiba után is az orvosok azt diagnosztizálták hogy természetes módon nem sok esélyem lenne.
Csökkentek a lehetőségeim! Akkor mindketten nagyon kivoltunk a magzat miatt.
Nagyon megviseltem engem amikor mentem volna Uh-ra nem dobog a szíve. Mai napig sírni tudnék ezen. Óriási fájdalom.
Sosem voltan olyan nő hogy beszéljen a problémáiról főleg addig amíg bem biztos hogy rosszindulatú daganat. Édesanyámnak rengeteg van/volt.
Sajnos rosszindulatúból is.
Emiatt féltem és nem akartam idegeskedjen addig Ő is. Megakartam várni az eredményeket és úgy tisztázni, utólag felnőtt fejjel egy idióta voltam hisz senkit nem avattam be ilyen dologba, főleg nem azt aki a társam.
Nem tudom hogy tudnám leélni az életem a párom nélkül, nem veszíthetem el az én hülyeségem miatt.
Avagy életem legrosszabb pillanatában vagyok.
En megtartanam. Nem ismerem a pontos korulmenyeid, de szerintem a legrosszabb dontes, ha elveteted. Tudod, milyen, ha nem marad veled a baba.. szerintem az abortusz meg sokkal jobban fajhat, mint egy missed ab! Marmint lelkileg. Nekem mehenkivuli terhessegem volt, ami sok ev probalkozas utan jott ossze. Elegge megsinylettem a dolgot. Rettenetes allandoan remenykedni, hatha sikerul a baba, es ujra meg ujra koppanni, hogy megsem jon ossze. Aztan pedig amikor osszejon, kiderul, hogy nincs rendben es elveszik...
beszelj a baratoddal! Ha mar eleve nem vagytok olyan fiatalok, lehet, hogy megis orulne neki, csak merges volt rad, amiert nem egyutt dontottetek el, hogy probalkoztok. Vegulis az o gyereke is!
Ha megsem, akkor szerintem ha egyedul felneveled is vegtelen sok oromet fogsz talalni a gyermekedben, o pedig majd banhatja.
Es meg az orokbeadas is ott van lehetosegkent, hiszen annyian vagynak babara, akiknek nem lehet, es boldogan, orommel nevelnek, sajatjukkent...
Szerintem, ha elveteted, egesz eletedben banni fogod, es gyotorni fog a “Mi lett volna, ha?” kerdes....
Kitartast kivanok! Es azt, hogy a baratod is akarja veled egyutt! 🙏🏼
Nem azt írtam ki hogy mellém álljon bárki hisz azzal nem lesz jobb :-) ...
Hanem mit tudnátok tanácsolni ilyen ramaty helyzetben?
Az igazat írtam le ezekkel kapcsolatosan, hogy ezt mondta az orvos.
Jelenleg várni kell az eredményekre, hogy egyáltalán milyen daganatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!