Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyembe,...

Mit tennétek a helyembe, megtartsam vagy ne? 😭

Figyelt kérdés

Abba kellett hagyni a fogamzásgátlást mert ciszták alakultak ki, amire várni kell hogy jó vagy rosszindulatú. Erről nem szóltam páromnak mert nem volt rá olyan alkalom, és nem gondoltam volna ezek után lenne gyermekem...

Napokba teszteltem pozitívat, de párom nem akar babát. Ami érhető is hisz nem avattam be.

Volt már egy missed abom és megsértettek valamit.

Ha abortusz lesz akkor nagy valószínűsége nem fogok tudni teherbeesni legalábbis természetes módon és könnyen.

Gőzöm sincs mit tegyek, nem 10 éves vagyok, segítséget, tanácsot szeretnék!

Köszönöm!

2019. jan. 22. 21:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%
Tegyük fel, hogy minden amit írsz, igaz. Az nem jutott eszedbe, hogy mi van, ha olyan rosszak az eredményeid, hogy muszáj abortuszra menned? És pont ezzel vetted el az esélyt magatoktól arra, hogy legyen babátok? Beteg is lennél, aburtuszra is mennél, és még át is vágtad a párod. Akik itt kardoskodnak, hogy tartsd meg, ebbe nem gondolnak bele?
2019. jan. 23. 09:03
 22/29 A kérdező kommentje:

De természetesen az eredményeim után tudnék dönteni, ha lehet.

Ez mind orvosoktól függ, milyenek a szöveket, hol tapadt meg az embrió, lehetséges e hogy kihordjak egy babát... Tudom átrágtam ezeken is magam.....

Nehéz.

2019. jan. 23. 09:24
 23/29 anonim ***** válasza:
54%
Védekezés nélkül dugni gondolom nem volt nehéz. :D
2019. jan. 23. 11:49
 24/29 khniki ***** válasza:
91%
Nem csak a te babád, hanem a párodé is. Mindenképp beszéld meg vele!!
2019. jan. 23. 12:42
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy rosszindulatú ciszta.valamit nagyon félreértettél.
2019. jan. 23. 17:58
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

Nem volt egy okos dolog hazudni a párodnak, de valahol megértelek..

Nem mindenki ugyanolyan típus, minden kapcsolat más, nekem is voltak ilyen buta húzásaim, hogy “jajj csak meg ne tudja” aztán meg utólag persze késő volt... Igazság szerint neki mindenben melletted kéne állnia, így jobb esetben semmit sem kell eltitkolnod a párod előtt...

Ha most valóban terhes vagy a teszt igazat állít és az eredményeid is jók, mindenképp tartsd meg ha van rá lehetőséged !

Legelsőnek magadban döntsd el, bár azt gondolom valahol belül te is akarod, csak most még egy kicsit félsz, különben nem tetted volna fel a kérdést. A pároddal mindenféleképpen beszéld meg, a leírtak alapján, főleg, hogy már történt egy szomorúbb eset is, biztosan örülni fog neki, biztosan nem véletlen esték terhebe, nem kizárt, hogy most van itt az ideje.

2019. jan. 24. 22:46
 27/29 anonim ***** válasza:
*estél
2019. jan. 24. 22:48
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A pároddal kell megegyezésre jutnotok. Én a következőket vetném fel neki. 1. Teljesen igaza van, hogy nem lett volna szabad a tudta nélkül abbahagyni a gyógyszert, ezt elismered. 2. Ennek ellenére mégis akartatok együtt annó egy gyereket. Ő is. Mi változott, hogy most nem akar? 3. Mivel ezután már sanszos, hogy nem esel teherbe, nincs olyan, hogy "még nem készültem fel a veszteségem óta, de majd később"...ha veled marad, neki is talán az utolsó esély, hogy apa legyen. Hónapok vannak a lelki felkészülésre, ha ez a baja, a váratlanság. Amúgy sokan megbirkóznak vele. 4. Miután elveszítettek egy várt gyereket, elvetetnétek szándékosan egy másikat? Lelkileg megterhelő lesz. Téged is jobban fenyeget a poszt-abortusz szindróma. Nézz utána, kérd meg őt is, tegye meg. Ha mindezek nem hatják meg, és netán választásra kényszerít, azt kell eldöntened, hogy mi a fontosabb az életedben: a vele való házasság, vagy az, hogy anya lehess. Sok ember nevel egyedül gyereket, és ha neked ez az utolsó lehetőséged rá, hogy szülhess, és mindig is akartál...nagy üresség lesz az életedben, ha lemondasz róla. Pláne, ha ne adj'Isten, megözvegyülsz idővel, és éveket, évtizedeket kell leélned egyedül úgy, hogy sem a férjed nincs már, akiért lemondtál az anyaságról, sem gyereke(i)d, unokáid. Tudom, hogy ez távoli, meg reméljük, nem következik be, de amikor egy ilyen döntésről van szó, mint az anyaság elengedése akár végleg, akkor ez is felmerülhet, mint szempont.
2019. jan. 25. 21:03
 29/29 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező!

Azt mondják az okosok, hogy minden betegségnek lelki oka van. Köztudott, hogy a daganat okozója egy fellázadt sejt amely másként kezd viselkedni a testedben és szaporodása kezdi a fertősét.

A leggyakrabban a meg nem bocsájtást lelki folyamatát teszik felelőssé, mert hatalmas pszichikus energiát emészt fel a fájdalom lent tartása.

Engedd ki a fájdalmadat. Erre legjobb hely a párod válla, mert az egész folyat alatt melletted van és ez biztosít a szeretetéről.

Bocsáss meg magadnak, és bocsáss meg másoknak. Ez a folyamat lassan történik, de nem lehetetlen.

Az írásodból az derül ki számomra, hogy a párod szeret és kitart melletted. Egy jó kapcsolat alapköve az őszinteség. Biztosan veled örül a babának.

A feleségemmel négy édes gyereket nevelünk. Édesanyám életében mindig azt mondta, hogy minden gyerek egy zsák pénzt ér. Sokat tépelődtünk, hogy vállaljuk-e a negyedik gyereket. Végül azért vállaltuk, mert nem akartunk azon sírni ötven évesen, hogy lehetett volna még egy gyönyörűségünk.

Négy gyerekes édesapa

2019. jan. 27. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!