Mit tennétek a helyembe, megtartsam vagy ne? 😭
Abba kellett hagyni a fogamzásgátlást mert ciszták alakultak ki, amire várni kell hogy jó vagy rosszindulatú. Erről nem szóltam páromnak mert nem volt rá olyan alkalom, és nem gondoltam volna ezek után lenne gyermekem...
Napokba teszteltem pozitívat, de párom nem akar babát. Ami érhető is hisz nem avattam be.
Volt már egy missed abom és megsértettek valamit.
Ha abortusz lesz akkor nagy valószínűsége nem fogok tudni teherbeesni legalábbis természetes módon és könnyen.
Gőzöm sincs mit tegyek, nem 10 éves vagyok, segítséget, tanácsot szeretnék!
Köszönöm!
De természetesen az eredményeim után tudnék dönteni, ha lehet.
Ez mind orvosoktól függ, milyenek a szöveket, hol tapadt meg az embrió, lehetséges e hogy kihordjak egy babát... Tudom átrágtam ezeken is magam.....
Nehéz.
Nem volt egy okos dolog hazudni a párodnak, de valahol megértelek..
Nem mindenki ugyanolyan típus, minden kapcsolat más, nekem is voltak ilyen buta húzásaim, hogy “jajj csak meg ne tudja” aztán meg utólag persze késő volt... Igazság szerint neki mindenben melletted kéne állnia, így jobb esetben semmit sem kell eltitkolnod a párod előtt...
Ha most valóban terhes vagy a teszt igazat állít és az eredményeid is jók, mindenképp tartsd meg ha van rá lehetőséged !
Legelsőnek magadban döntsd el, bár azt gondolom valahol belül te is akarod, csak most még egy kicsit félsz, különben nem tetted volna fel a kérdést. A pároddal mindenféleképpen beszéld meg, a leírtak alapján, főleg, hogy már történt egy szomorúbb eset is, biztosan örülni fog neki, biztosan nem véletlen esték terhebe, nem kizárt, hogy most van itt az ideje.
Kedves Kérdező!
Azt mondják az okosok, hogy minden betegségnek lelki oka van. Köztudott, hogy a daganat okozója egy fellázadt sejt amely másként kezd viselkedni a testedben és szaporodása kezdi a fertősét.
A leggyakrabban a meg nem bocsájtást lelki folyamatát teszik felelőssé, mert hatalmas pszichikus energiát emészt fel a fájdalom lent tartása.
Engedd ki a fájdalmadat. Erre legjobb hely a párod válla, mert az egész folyat alatt melletted van és ez biztosít a szeretetéről.
Bocsáss meg magadnak, és bocsáss meg másoknak. Ez a folyamat lassan történik, de nem lehetetlen.
Az írásodból az derül ki számomra, hogy a párod szeret és kitart melletted. Egy jó kapcsolat alapköve az őszinteség. Biztosan veled örül a babának.
A feleségemmel négy édes gyereket nevelünk. Édesanyám életében mindig azt mondta, hogy minden gyerek egy zsák pénzt ér. Sokat tépelődtünk, hogy vállaljuk-e a negyedik gyereket. Végül azért vállaltuk, mert nem akartunk azon sírni ötven évesen, hogy lehetett volna még egy gyönyörűségünk.
Négy gyerekes édesapa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!