Mit tennétek a helyembe, megtartsam vagy ne? 😭
Abba kellett hagyni a fogamzásgátlást mert ciszták alakultak ki, amire várni kell hogy jó vagy rosszindulatú. Erről nem szóltam páromnak mert nem volt rá olyan alkalom, és nem gondoltam volna ezek után lenne gyermekem...
Napokba teszteltem pozitívat, de párom nem akar babát. Ami érhető is hisz nem avattam be.
Volt már egy missed abom és megsértettek valamit.
Ha abortusz lesz akkor nagy valószínűsége nem fogok tudni teherbeesni legalábbis természetes módon és könnyen.
Gőzöm sincs mit tegyek, nem 10 éves vagyok, segítséget, tanácsot szeretnék!
Köszönöm!
Kedves 9-es!
Nagyon sajnálom Neked is ami történt, a legrosszabb pillanat az életben ez.
Mai napig bennem van amikor boldogan mentem az orvoshoz és nincs szívhang, vége.....
Jelenleg nem tudnám párom nélkül elképzeni a jövőm.
Nem tudom hogyan tehetném jóvá ezt. Logikusan kivan akadva hisz átvertnek érzi magát amit megis értek. Én is csalódnék magamban.
Ha mégis nem kellek/kellünk neki, örökbeadáson is elgondolkozok.
Nélküle nem tudom mihez fogjak. Nem nyavajogni akarok csak kicsit kiírni magamból ezeket :-(
És a másik babát tervezte, akarta e ő is? Ha igen, akkor akarni fogja ezt a babát is, úgy gondolom.
Egyébként megéred a pénzed, mert ahelyett hogy elmondanád neki hogy terhes vagy, még mindig hallgatsz róla. Biztos nem mersz még mindig beszélni neki a ciszta miatt...
Nekem anyukámnak egy ökölnyi nagyságú rosszindulatú “ciszta” volt. Annak diagnosztizálták és 3,5 órás műtéttel távolították el.
Jövőhétre kapok eredményt. Remélem nem lesz baj.
Én először is elmennék dokihoz most, hogy egyáltalán ő mit tanácsol, lehetseges-e a ciszta mellett a babát megtartani, vagy mi várhat rád ilyen esetben.
Ha jó lesz az eredmenyed es nincs akadálya a babának akkor beszelnék a parommal es elmondanám kerek perec, hogy hülye voltam, hogy nem beszéltem meg veled es ezt a babát ha törik ha szakad MEGTARTOM. Nem fog elhagyni ha szeret téged, miert hagyna el? Mert terhes vagy? És nem szoltal neki előre? Ez erdekes lenne...
Tehat en, ha az egeszséged engedi, a helyedbe tuti, hogy megtartanám.
Ha az elozo babat terveztetek, nem ertem, miert nem orul most, hogy valami csoda folytan teherbeestel (orvosi szemszogbol azt irod, szinte nullaval egyenlo eselyed volt erre)?? Mi is atestunk egy missed ab-on, tudom jol, mit ereztel, amikor boldogan mentel uh-ra, en pl sirva jottem ki onnan, a varoban uldogelo pocakos kismamak nagy megdobbenesere.
NE vetesd el, tortenjen barmi. Hibaztal, hogy nem beszelted meg a paroddal a problemaidat, de ezt ne azzal tedd jova, hogy elveteted a picit, akit te ertelemszeruen akarsz (tudom, hogy igy van). Allj ki a ferjed ele, kerj bocsanatot, mondd el, hogy mennyire sajnalod, ha szeret, veletek marad, ha elhagy, annak biztos mas oka is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!