Mit tennétek a helyemben?
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok,37 éves vagyok,ő 45éves.
Nekem van egy kislányom az előző kapcsolatomból.
4.hónapja próbálkozunk a közös babával,férjem azt gondolta gyorsabban megy ez :)
Én tudom,hogy ez még nem sok idő de eljátszottam a gondolattal,hogy mi van ha valamelyikünk miatt nem jön majd össze és sajnos ő úgy van vele,hogy ha lesz gyereke nagyon boldog lenne de ha nem akkor az sem a világ vége...
Semmilyen vizsgálatot nem szeretne,sem lombik ha úgy alakulna mert szerinte ha a természet nem akarja akkor nem lesz gyerekünk.
Nagyon szeretem őt és ő is viszont engem de most úgy érzem hogy nem tudnék lemondani arról hogy legyen még egy gyerekem...
Eldontheted mi a fontosabb szamodra, egy meg meg nem szuletett baba vagy a ferjed. Neked mar ugy is van egy gyereked annyira szornyu volna ha nem jonne ossze meg egy? Hagyd az egeszet, ha igazan szereted a ferjed akkor majd az elet eldonti higy mi lesz
Amugy meg ha annyira egeto a dolig, akkor te teljesen vizsgaltasd ki magad, mert az semmit nem jelent hogy neked mar van egy gyereked, idokozben kialakulhatott nalad is valani gond. Viszont ha jok az eredmenyeid nagy eselyel vele van gond, aztan meg azt kezdesz az infoval amit akarsz, de nem biztos hogy megeri egy jo kapcsolatot felrugni egy gyerekert
Mi 16 hónapja próbálkozunk. Ugyanez a baj nálunk is, páromnak még nincs saját. Én már szinte az összes vizsgálatot elvégeztettem ami létezik (kiderültek nálam problémák), hónap elején volt átjárhatósági... Párom sem akar semmilyen vizsgálatot, ha összejön jó, ha nem, akkor nem...
Még adok 1 évet ennek a dolognak, ha nem változik semmi, akkor nálunk szakítás lesz, mert én nem mondok le a gyerekről.
Amúgy most szavazzatok le, de szerintem nem fair azt mondani, hogy nem megy orvoshoz. Persze, mielőtt összeházasodnak az emberek beszélnek erről, de senki nem kérdez vissza, hogy és ha meddő valamelyikőnk, akkor meddig akarsz elmenni a gyerekért?
Ha igazán gyereket akar egy férfi, igenis szembenéz a valósággal és eltolja a valagát az orvoshoz, ha úgy adódik. Ha ennyire sem képes, akkor nem gyereket akar, csak gyereket csinálni akar.
(egy meddő férfi felesége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!