Ti mit tennétek a helyembe? 36 hetes terhes vagyok egy barátság extrákkal kapcsolatból ami nem egyéjszakás kapcsolat volt.
Én fognám magam és költöznék, anélkül, hogy szólnék neki. Közösségi oldalon letiltanám, telefont nem venném fel.
Ha megszületett a gyerek, perelném tartásdíjért, természetesen ha perelne láthatásért nem ellenkeznék.
2 végkimenetele van a dolognak.
1, rájön, hogy mit veszített, odaköltözik hozzátok és minden happy, éltek együtt boldogan.
2, fizeti a gyerek tartást, de nem fogja látogatni a gyerekét. Ebben az esetben jobb is így, add meg a lehetőséget magadnak is és a gyerekeknek is, hogy találj egy rendes férfit az életetekbe, aki szeret titeket mindennel együtt.
Állj a sarkadra, ne ugrálj neki úgy, ahogy ő fütyül, éld úgy az életed, ahogy te szeretnéd, ha maradni akar fogadd el, ha menni akar azt is fogadd el. Ez az ő döntése, te pedig fogsz találni olyan férfit aki szeretni fog a gyerekeiddel együtt is.
Hallod, te tényleg felnőtt, gyereket nevelő nő vagy? Mert a leírták alapján inkább egy naív kislány,aki minden szembejövő alkalmatlan pasinak szül.
És költöznék, de ne én döntésem már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!