Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? 36 hetes terhes vagyok egy barátság extrákkal kapcsolatból ami nem egyéjszakás kapcsolat volt.

Figyelt kérdés
Mikor kiderült a terhesség először akarta,aztán nem akarta.Addigra én már eldöntöttem h megtartom.Ő ezt nem tudta feldolgozni,volt hogy majdnem nekem is jött mivel egy munkahelyen dolgoztunk.Honapokig azt hallgattam h mekkora sz...t ri...c vagyok amiert megtartottam es hogy dogoljek meg en is meg a gyerek is amiert tonkretettem az eletet ezzel a gyerekkel.Ezért kénytelen voltam eljönni táppénzre a munkahelyemről ,mert már félelmetes volt amit ott művelt.Aztán január végén megkeresett találkozni akart ,azóta is tartjuk a kapcsolatot ,sokat voltunk azóta együtt ,de csak titokban.Az ő kérése volt hogy ne tudja meg senkise hogy támogat minket meg hogy beszélünk.Megvettünk a babának már sok mindent.Viszont január óta kb.2hetente bekattan.Hol akarja a gyereket hol pedig nem.velem is csúnyán bánik,de ha ő pl.szexelni akar akkor nekem ugranom kell különben megsértődik.De ha én rákérdezek hogy merre van akkor már ki van akadva hogy mit képzelek nem szamoltathatom en ot el hisz nem vagyunk együtt.Múltkor azt mondta h csak szánalomból jár velem sétálni meg át is csak szánalomból szokott jönni.Most viszont már setalni sem akar velem jonni meg semmit sem.azt mondta h majd akkor keressem ha megszuletett a gyerek mert ot csak a gyerek erdekli en nem.en szeretem ot es tokre faj.Lenne egy lehetosegem elkoltozni videkre 200kmre tole.De nem akarok en lenni a szemet h elszakitsam a gyereketol ,akit vagy latogatna vagy nem...mert az is lehet h par honap utan pl.ha osszejon valakivel akkor mar a gyereket is letojná.viszont azt sem akarom h zsarolva erezze magat es az miatt foglalkozzon velem hogy el ne koltozzek a gyerekkel olyan messzire.Szval ti mit tennétek?
2020. márc. 27. 23:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
Szerencsétlen gyerek. "Remek" apát választottál neki. Én a helyedben - a gyerek érdekeit figyelembe véve - kizárnám a pasast az életemből, se támogatást nem kérnék tőle, se gyerektartást, se semmit. Azt se kérném, hogy írjon apaságit, mert ezt egyedül vállaltad be.
2020. márc. 28. 14:57
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Nemtudom mi lesz még.Nagyon nehéz ez így.
2020. márc. 28. 21:58
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég,ha nem olvasom ezt el sem hiszem, hogy ilyen létezik! De még így se!! Ahogy előttem is írtàk, ez az ember nem normális. De te is, ne haragudj így gondolkodni, hogy ha már van gyereked?! Persze ,hogy néha megy, jó vagy neki "arra", másra nem. Soha nem tisztelt és ezek után már nem is fog! Totálisan megaláztad magad és hagytad magad kihasználni. Tényleg, hol marad a női büszkeséged? Beszélned sem szabadna egy ilyen emberrel, nem hogy mindezek után közel engedni magadhoz. Légy végre felnőtt magad és a gyerekeid érdekében és költözz el messzire ha tehedet, biztosíts egy nyugodt boldog életet magatoknak, mert amíg az az ember szórakozik veled sosem lesz az! Ne büntesd magad a terhesség miatt meg, gondolom senki nem szorított pisztolyt a fejéhez, hogy feküdjön le veled. Te csak hasznos vagy neki, amikor épp kedve szottyan,akkor kerül elő, tisztán látszik, ha van eszed menekülsz!
2020. márc. 29. 19:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért tudja ezeket megtenni veled, mert te hagyod neki. Tudod jól, hogy hogyan működik az észjárása, te mégsem vagy képes kezelni a helyzetet. Te most nem nőből vagy? 😉🙏
2020. márc. 31. 12:46
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem leszek népszerű, de a gyerek nem szobanövény! Minek kell alkalmi kapcsolatokba gyereket szülni? Védekezés? Van 100 módja. A

Te és a pasi is ugyanolyan hibásak. vagytok.. Sajnálom a gyereket. Fogd fel, hogy az apának is joga van, nem költözhetsz el. Az más kérdés, hogy láthatóan nem szeret és le se szar, mégis csinált neked egy gyereket. Csodás.. Próbálj jó anyja lenni és ne keserítsétek meg a gyerek életét a saját kreténségetek miatt! Mostmár a gyerek legyen az első mindkettötöknek!!!

2020. ápr. 2. 14:03
 26/28 A kérdező kommentje:
Ha itt maradok abból csak háború lesz ,az nem lesz jó senkinek.A gyereket messziről is látogathatja,mondtam neki hogy igyekszünk majd havonta feljárni.
2020. ápr. 2. 22:35
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a beszéd! Látod?

Sajnos ő nem lesz családapa, nem annak való. Jobb nektek ha a feltételeket te diktálod. Gyerektartásra mindenképpen tarts igényt. Tegyél úgy, ahogy nektek a legjobb. Hidd el, nem lesz akadálya a baba, hogy legyen idővel egy normális párod. Új élet, új lehetőségekkel, de csak okosan. 🙂 Tudod: Ahol egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik!

Őszintén kívánom a legjobbakat nektek! Hidd el minden menni fog! :)

2020. ápr. 3. 11:36
 28/28 anonim válasza:
100%
Tényleg költözz el, számodat változtasd meg, fb-n tiltsd le.
2020. ápr. 19. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!