Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? 36 hetes terhes vagyok egy barátság extrákkal kapcsolatból ami nem egyéjszakás kapcsolat volt.

Figyelt kérdés
Mikor kiderült a terhesség először akarta,aztán nem akarta.Addigra én már eldöntöttem h megtartom.Ő ezt nem tudta feldolgozni,volt hogy majdnem nekem is jött mivel egy munkahelyen dolgoztunk.Honapokig azt hallgattam h mekkora sz...t ri...c vagyok amiert megtartottam es hogy dogoljek meg en is meg a gyerek is amiert tonkretettem az eletet ezzel a gyerekkel.Ezért kénytelen voltam eljönni táppénzre a munkahelyemről ,mert már félelmetes volt amit ott művelt.Aztán január végén megkeresett találkozni akart ,azóta is tartjuk a kapcsolatot ,sokat voltunk azóta együtt ,de csak titokban.Az ő kérése volt hogy ne tudja meg senkise hogy támogat minket meg hogy beszélünk.Megvettünk a babának már sok mindent.Viszont január óta kb.2hetente bekattan.Hol akarja a gyereket hol pedig nem.velem is csúnyán bánik,de ha ő pl.szexelni akar akkor nekem ugranom kell különben megsértődik.De ha én rákérdezek hogy merre van akkor már ki van akadva hogy mit képzelek nem szamoltathatom en ot el hisz nem vagyunk együtt.Múltkor azt mondta h csak szánalomból jár velem sétálni meg át is csak szánalomból szokott jönni.Most viszont már setalni sem akar velem jonni meg semmit sem.azt mondta h majd akkor keressem ha megszuletett a gyerek mert ot csak a gyerek erdekli en nem.en szeretem ot es tokre faj.Lenne egy lehetosegem elkoltozni videkre 200kmre tole.De nem akarok en lenni a szemet h elszakitsam a gyereketol ,akit vagy latogatna vagy nem...mert az is lehet h par honap utan pl.ha osszejon valakivel akkor mar a gyereket is letojná.viszont azt sem akarom h zsarolva erezze magat es az miatt foglalkozzon velem hogy el ne koltozzek a gyerekkel olyan messzire.Szval ti mit tennétek?
2020. márc. 27. 23:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hapsi egy kolonccal tobb a nyakadba. Szivd fel magad es rendezd el a dolgaidat mire megszuletik a baba. Ezt a sggfejet meg ne keresd. Amint latom eroszakos is, en nem probalnek meg eltunni elole, ki tudja, megkeres, agyonver, de h nem keresnem tobbe az is biztos. Eld az eleted, keszulj a babara, apold a kapcsolatodat a nagyfiaddal es ha jon lathatasra, a jelenletedben lathatja 3 eves koraig. Akkorara csak megunja az odajarkalast es elhal ez az egesz. Gyerektartast sem kernek. Ha ugy erzi h semmi kotelezettsege feletek,sem apai, sem anyagi, nem fog surun odajarni. Ez az egyetlen mod h megszabadulj tole. Nem kell onkent apa-gyerek kapcsolatot eroltetni. Ha latni akarja, mehet,amugy meg szunjon meg a szamodra.
2020. márc. 28. 07:27
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Költöznék. Szó nélkül... Ha ő ilyen p.araszt, hát visszzakapja. Beperelném a gyerektartás miatt is, fizessen, ez a legkwvesebb, amit tehet azok után, ahogy bánt veled.
2020. márc. 28. 07:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális. Szóba sem állnék ilyen alakkal, a halálotokat kívánta, lehordott mindennek, bántalmazott és te még ezek után is, ha úgy volt, lefeküdtél vele? Költözz és ne keresd, ha mázlid van ő se fog.
2020. márc. 28. 08:11
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

Az eleje az én történetemnek más de a végkifejlet hasonló lett. Mivel nem volt apasági nyilatkozat én nem neveztem meg az apát, tartásdíjért nem perelek, mert így semmi joga látni/elvinni a gyereket, illetve a beleegyezése sem kell semmihez (őt ismerve szándékosan keresztbe tenne ahol csak tud). Szerencsére ő sem erőlteti az apaság megállapítását mert nem akar fizetni.

Én is úgy voltam vele amég meg nem született hogy találkozzanak majd, ismerje az apját. De mikor a 4 napos babánál bejelentette hogy az első hétvégére viszi magához az ország másik felébe kicsit kiakadtam... Emiatt persze én voltam a szemét aki ellene neveli az újszülött babát...

Azt kell meggondolnod hogy hosszútávon nektek mi a jobb. A gyereknek is az egyik legrosszabb ha pár évig még látogatja majd hirtelen mégsem érdekli.

2020. márc. 28. 08:32
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek ,de igazából valahol megértem hogy büntet ,hisz akarata ellenére tartottam meg a babát.Ezért is türtem idáig,mert úgy voltam vele h megérdemlem .De en is a költözés fele hajlok egyre inkább,mert a hangulatingadozásiból már elegem van.
2020. márc. 28. 09:17
 16/28 anonim ***** válasza:
70%

Azt kellene büntetni, hogy az ilyen emberek nem védekeznek rendesen és ilyen családok a születik szerencsétlen baba, akinek vagy az egész élete el lesz rontva, vagy nem lesz apja.....

Más meg éveket küzd egy babáért és nem lehet neki... nagyon szomorú!

2020. márc. 28. 09:45
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

Ez egy nagyon nehéz ember, és most nem a te feladatod megmenteni. A gyerekeid érdekét nézd. Rá nem számíthatsz és jobb is, ha nem számolsz vele. Próbálj meg kialakítani valami kiegyensúlyozott életet.

Biztos nehéz lesz, mert szerelmes vagy, de hidd el, pár hónap, fél év múlva már nem fog hiányozni, jobban látod kívülről, és akkor befolyásolni sem fog tudni ilyen zsarolásokkal, hogy megérdemled.

2020. márc. 28. 09:53
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben nem foglalkoznék vele tovább és ha nem szeretnéd, ezt te is belátnád. Nem érdekled te sem, és a gyerek sem.

Az pedig, hogy néha együtt aludtatok, főztél rá, nem jelenti azt, hogy több volt egy barátság extrákkal a dolog.

2020. márc. 28. 10:45
 19/28 anonim ***** válasza:
81%

" igazából valahol megértem hogy büntet ,hisz akarata ellenére tartottam meg a babát"

Annak a jő embernek addig volt döntési lehetősége, míg eldöntötte, hogy húz-e gumit vagy sem.

A védekezés nélküli szex mellett döntött, egy olyan nővel, aki konkrétan csak szexjátékszer neki. Büntesse magát amiért egy felelőtlen marha volt, téged nincs joga büntetni amiért vállaltad a felelőtlenségetek következményét.

Húzz el a francba, és neveld fel egyedül a gyereket, hiszen egyedül vállaltad. Jobb lest mind a hármatoknak nélküle.

2020. márc. 28. 10:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű. Költöznék titokban. Minden kapcsolatot megszakítanék vele. Nem érdekelne a gyerektartás, csak szabaduljunk tőle. Már a barátság részt se értem, a többit végképp nem. Ellenségnek se kéne ilyen féreg.
2020. márc. 28. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!