Mit szólnál hozzá, ha 17 éves lányodnak tartós kapcsolat helyett sok egyéjszakás kalandja lenne?
17 évesen sok egyéjszakás? Nem szeretem a korlátozást, de ebben az esetben annyi szabadságot sem hagynék neki, mint a most 10 éves gyerekemnek.... Egy agyatlan hülye liba az ilyen, és ha a szülei hagyják ezt, akkor megérdemlik, hogy egyszer hazamenjen terhesen és tartsák el a kispurdéval.
Eszem megáll, hogy mik vannak.
Korlátozni felesleges, úgysem lehet 0-24-ben figyelni rá.
El kell gondolkozni, hogy miért van ez, és meg kell beszélni vele a dolgot, jó út felé terelni.
Pofánb.sznàm!
Nem vagyok hìve a fizikai bántalmazásnak,de ez még felnőttnél is durva és szégyellnivalò,szánalmas,nemhogy egy tininél.
17/L(igen ennyi,ugyanis szerencsére nem mindenki ilyen elb.szott)
A káromkodást pedig azért engedtem meg,mert ez egyszerűen kiborìtò normàlis emberek számàra!
Előző vagyok.
Nyilvàn azért el is beszélgetnék vele alaposan.
nem vagyok a verés híve. de tuti olyan büdös pofont ge*i nagy taslit kapna,hogy az egyik falról a másikra pattogna...
legyen barátja,jó szeretkezzen vele,de 1 éjszakások? egy felnőttöl is szégyellni való.ja és elgondolkodnék hogy mit rontottam el...
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!