Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál hozzá, ha 17 éves...

Mit szólnál hozzá, ha 17 éves lányodnak tartós kapcsolat helyett sok egyéjszakás kalandja lenne?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

Hát ezt jól elrontottad!!!

Elgondolkodnék, hogy mit rontottam el, és nagyon szégyelném magam.

Ezt már nagyon javítani nem tudod, egy ilyen idős gyerek (!) már nem nevelhető. Mindjárt 18 éves, és úgy gondolja, hogy most már mindent szabad.

Ez nagyon szomorú.

2012. okt. 21. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Istenem, most mit kell pofozkodni? Azzal nem fogsz visszacsinálni semmit.

Másrészt: mennyi az a rengeteg? Esetleg ha csak néhány: most ért véget egy komoly kapcsolata és ki akarja élni magát/el akarja felejteni az exet? Foglalkoztatok vele kiskorában? Nem lehet, hogy szeretethiányos és azért ilyen?

Inkább ezeken kellene elgondolkozni, és ezen az úton megoldani a problémát, nem rögtön pofozkodni, mert az erőszakból sosem sül ki semmi jó.

2012. okt. 21. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

12:"Másrészt: mennyi az a rengeteg?"

17 éves lánynál már egy is sok. De ha a kérdésben a "SOK" szó szerepel, az gondolom nem egy-kettőt jelent.

" Esetleg ha csak néhány: most ért véget egy komoly kapcsolata és ki akarja élni magát/el akarja felejteni az exet?"

Ez már mentség arra, hogy ész nélkül széttegye a lábát mindenkinek????

A "ki akarja élni magát" meg miért kell 17 évesen, attól hogy fiatal, nem kell körbekufircolni a fél várost.

2012. okt. 21. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
A kiélni magát nem azt jelenti hogy szétkefélteti magát! Ez egy nagy baromság,egy kis riherongy lesz,akinek semmi önbecsülése sincs én elbújnék a helyében,és nyugodtan lepontozhatjátok ezta választ is akkor is szánalmas
2012. okt. 22. 07:48
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Nah, mennyi okostojás :-( Elrontott nevelés, meg pofánvágás... ennyi? Nagyok vagytok! Agya meg senkinek? A szitu nem szokványos, a 17 éves lányok inkább vágynak komoly-szerelmes kapcsolatra, mint az efféle pasis vadulásra. Szerintem itt komoly önbizalomhiány látható. Ha ez a lány csak egy éjszakás kapcsolatokba mer belebonyolódni, nyilván fél a visszautasítástól, a "majd hívlak, de sosem hív" szituációktól. Vagy neki, vagy a környezetének volt egy vagy több olyan sokkoló élménye, amely miatt csak az ilyen pillanatnyi élvezeteknek mer hódolni. Ez nyilván neki sem jó, hisz nem egy szex-gép. Én boncolgatnám a szülő helyében, hogy mit akar kompenzálni.
2012. okt. 30. 10:15
 16/18 xy333 válasza:
40%
Na az utolsó mentette meg a kérdést a sok idiótától. Verni egy 17 éves lányt? Elmebeteg elk*rt ember aki ilyet mond, sokkal inkább mint akiről a kérdés szól! Külön tetszenek az irigy 16-18 éves szűzk*rvák is. Gyerekek vagytok még hogy ehhez hozzászóljatok.
2012. nov. 2. 04:53
 17/18 anonim válasza:

Kb. felkötném magam. 17 évesen még tartós kapcsolata se nagyon legyen - legyen udvarlója, az oké, de én annak se örülnék, ha 17 évesen már kapcsolatban lenne. Az egyéjszakás kalandok meg...

Hát, ha ebben a helyzetben vagy, akkor szerintem kezdj egy felkészülni a nagymama/-papaságra. Ehhez hozzászólni már nem nagyon lehet mit; azt korábban kellett volna.

2012. nov. 3. 15:53
 18/18 Fanni1713 válasza:
SZerintem az a lány egy naaaagy ku_va
2012. nov. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!