Képes lennél olyan valakivel kezdeni, akiről tudod vagy az elején kiderül, hogy egyéjszakás kapcsolat (ok) ba is belement?
Igen!
Mert ez semmit sem jelent...
Attól a mi kapcsolatunk lehet még csodálatos és tarthat akár az életünk végéig is!
Fiatal korában az ember mindent kipróbál, 1x-2x részeg is lesz, de attól még később élhet normálisan.
Persze. Az nem jelent semmit.
Meg akkor ennyi erővel minden nő magányos lenne, hisz a pasik döntő többségének volt már egyéjszakás kalandja.
Nem mindegy, hogy az egyéjszakás kaland egy másik kapcsolat idején "csúszott be", vagy facérként?! Facérként abszolút rendben van, sok mindent kipróbál az ember, mielőtt lehorgonyoz.
Viszont az én értékrendem szerint egy kapcsolatban félrelépni egyetlen éjszakára sem bocsánatos.
Hat en kemenyen probara tennem mit is akar valojaban. Mert, ha tegyuk fel en is csak egy egyejszakai lany lennek, akkor gyakorlatilag nem tenne meg semmi kulonos faradsagot, hogy megkapjon. Egyszeruen mas kaland utan jar. De ha teszem fel en nem csak egy kaland vagyok, hanem valojaban szeret engem, akkor nehany probatol nem fog visszariadni, hanem felvillanyozza a kihivas, mert a ferfiakat meg mindig izgatja a kihivas es erot ad nekik.
Hat hogy milyen probakat talalsz ki neki, az csak toled fugg. Lenyeg, hogy ne legyen unalmas es ne legyen tul nagy, mert az is elveszi a kedvet, ha azt erzi, hogy nem tudja teljesiteni.
Az ugymond probak megoldasa kozben az is kiderul milyen fajta ember es hogy meg vagy elegedve vele, vagy nem. Mert hiaba van o veled megelegedve, ha te vele nem, vagy forditva. Mindig ketton all a vasar.
Nem,nem kellet olyan soha.
Mindig voltak normális pasik is,az egyéjszakásokat meghagytam másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!