Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Képes lennél olyan valakivel...

Képes lennél olyan valakivel kezdeni, akiről tudod vagy az elején kiderül, hogy egyéjszakás kapcsolat (ok) ba is belement?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 01:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szerintem akinek volt egyéjszakás kalandja, az kiállít a saját erkölcsi színvonaláról egy bizonyítványt. Kérdés, elfogadom-e én ezt a bizonyítványt megfelelőnek a magam számára? Ha én is hasonlóan gondolkozom, feltételezem, hogy igen.

Én úgy gondolom, hogy akinek nem gond az egyéjszakás kaland magára vagy a leendő párjára vonatkoztatva, probléma esetén könnyebben fog félremenni ugyanezzel az érveléssel - az csak egy szex volt, ne izgasd magad miatta. Vagy szerintetek ez csak egy előítélet?

2009. dec. 28. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem lehet egy kalap alá venni az egyéjszakás kalandot a megcsalással. Ahogy az almát sem a körtével.

Az életben semmire nincsen garancia, de valakinek az előéletéből, múltjából messzemenő következtetéseket levonni (bizonyos ésszerű kereteken kívül) nem érdemes. Ki tudja, ha sosem volt egyéjszakás kalandja, lehet, épp azért lép félre a kapcsolat harmadik évében (vagy rúgja fel a kapcsolatot), mert rájön, hogy ez kimaradt, és ki szeretné próbálni... És nem élt még eleget...

De túl sok a "ha". Meg kell ismerni egy embert, ahhoz pedig sok idő kell, és az aktuális személyiségéből, jelleméből kiindulva eldönteni, hogy kapcsolatra lépsz-e vele, mert az, hogy 20 és 25 éves kora között volt pár kalandja, hidd el, hogy 35 éves korára nem sokat jelent.

2010. jan. 3. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Éppen most írt ki kérdést egy lány,akinek a barátjától lehet hogy van egy jó kis betegsége,egyéjszakás kaland után.

Na szóval,aki kapcsolat elött belement,az kapcsolatban is megteszi.Csupán keres egy indokot mellé(éppen haragudtál rám,be voltam rúgva,a csaj rámmászott stb...)

2010. jan. 4. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Elég sok mindenkinek volt már egyéjszakás kapcsolata, és ezek az emberek is előbb vagy utóbb komoly kapcsolatba fognak. Ettől nem lesznek könnyebben hűtlenek, mint a többiek.Engem ez nem zavarna.
2010. jan. 5. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
"erkölcsi színvonal"?? Ugyan már! Hány éves vagy, kedves Kérdező?
2010. jan. 5. 21:52
 16/16 A kérdező kommentje:
34 vagyok, de ha csak a korom tenné, hogy erkölcsi színvonalban gondolkodok, 100 évesnek kellene lennem. Tinikoromban ugyanaz volt az általános gondolkodásmód, mint most. Csak én nem mentem utána.
2010. jan. 17. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!