Ha fiú vagy talán, ha lány semmiképp nem javaslom.
2009. szept. 11. 19:01
2/15 anonim válasza:
nekem is lehet az lesz,akkor fogom elvesziteni.Szerintem nem olyan gáz.Nem kell mindenkinek tudni róla.Van aki szerint azzal a jobb a szex,ha nem szereted,van aki szerint ha szerelmes vagy,akkor azzal a legjobb.Persze ha nem vagy részeg.......:)
2009. szept. 11. 19:02
3/15 A kérdező kommentje:
Első, miért?
2009. szept. 11. 19:03
4/15 anonim válasza:
a lányoknak nem csak ilyen durr bele, hacsak nem egy érzelmekkel nem foglakozó k*rvanövendék.
2009. szept. 11. 20:21
5/15 anonim válasza:
@19:03: Az egyéjszakás kalandok a puszta szexről szólnak nem pedig a gyengédségről, törődésről. A férfi nem azzal fog foglalkozni, hogy Neked most jó-e, fáj-e, vagy kényelmes-e, hanem, hogy jól szopod-e, utána meg a 69 után kutyapóz vagy lovagló legyen, esetleg mindkettő. Ha meg bevallod, hogy bizony "bontatlan állapotban" vagy, nem biztos, hogy a lyukasztó előkerül a csomagolásból pont az első mondatos okok miatt.
2009. szept. 11. 20:45
6/15 anonim válasza:
ha fiú vagy, simán; de szerintem lány vagy, különben nem kérdeznéd. viszont sztem akkor se gáz, de ne egy tökismeretlennel, inkább egy barátoddal/haveroddal, ha ő is benne van a dologban. csak az a lényeg, h ne várj mást/többet, mert akkor csalódni fogsz, de ha tudjátok mindketten h csak ennyi akkor nyugodtan.
2009. szept. 11. 20:46
7/15 anonim válasza:
Szerintem ha lefekszel vele akkor kötődni is fogsz hozzá valamilyen szinten.Csak azzal csináld akit szeretsz és megbízol benne.Ha már nem elszel szűz akkor lehetnek 1 éjszakások de az első nagyon fontos.Ha rossz lesz akkor akár meg is utálhatod a szexet vagy a pasikat ha lány vagy.Ha pasi akkor meg nem lényeg annyira.
2009. szept. 12. 09:14
8/15 anonim válasza:
A fiúk alig várják hogy megtörténjen, a lányok meg a megfelelő partnerre várnak hozzá. Egy éjszaka nyilván kevés eldönteni, hogy megfelelő-e az illető, megérdemli-e hogy neki adja a hölgy a szüzességét. Ellenben 'végre' dugni már. Na arra tökéletes. (feltéve persze hogy nincs mellette egy valóban komoly barátnő, de remélem ez egyértelmű)
első voltam.
2009. szept. 12. 12:27
9/15 anonim válasza:
Elsőre egyéjszakás kaland, meg bónuszban jó kis nemibetegség... Ez jó eséllyel bejöhet, ha a partneredet nem ismered.
Nem csak a nőket, hanem a férfiakat is minősíti a szexuális viselkedésük. Abba a kategóriába akarsz tartozni, amelyik számára a szex élvezeti cikk, amit bárhol, bárkivel, bármikor...? Vagy abba, aki számára a szexualitás önkifejezés, a szeretet testi kifejezése, és csak akkor fekszik le egy nővel, ha a kapcsolatuk is megérett rá?
Én, mint magamat valamire értékelő nő mindenesetre nem szeretnék az első típus egyik egyedével sem semmilyen kapcsolatba kerülni.
2009. szept. 12. 17:04
10/15 anonim válasza:
Mindig is visszahúzódó, félénk lány voltam. Vártam arra, hogy jöjjön egy fiú, aki szeret, és akivel végre megtörténhet az első alkalom. Bulikban jöttek fiúk, akiknek csak ,,arra" kellettem volna, én persze lekoptattam őket. Aztán egyszer elmentem egy buliba, találkoztam egy fiúval. Nagyon jól nézett ki, tudtam, h ő is csak azt akarja.. Úgy voltam vele, végül is meddig várjak még??? Itt egy fiú, úgyse látom többet, jól is néz ki, nehogy kihagyjam... Nem bántam meg, de nem is vagyok büszke rá. Nem is kötődtem hozzá utána. 20éves voltam akkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!