Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elsőre egyéjszakás kapcsolat?

Elsőre egyéjszakás kapcsolat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
A 17:04-es hozzászólóval teljesen egyetértek. A szex szerintem csak szerelemmel együtt jó, én személy szerint anélkül el sem tudnám képzelni.
2009. szept. 14. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
inkább egyik barátoddal, úgy legalább neki is jót teszel;
2009. szept. 14. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem ilyen volt az első. nem kötődöm hozzá azóta sem, nem is bántam meg. nem volt egy nagy szám, kiismerni a másikat az ágyban tényleg hosszabb időre van szükség, de ez a későbbiekben is így van új partner esetén.

fertőzést meg nem kapsz el ha védekezel gumival. szerintem nincs benne semmi rossz, de csak ha biztos vagy benne akkor vágj bele.

2009. szept. 14. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és én így vesztettem el .. nem bántam meg, szerintem jó is hogy nem azzal akit szerettem,mert szereztem sok tapasztalatot! az elsőt sosem így képzeltem el..!
2009. szept. 15. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok,elirtam, az elsőt mindigis így képzeltem el:)
2009. szept. 15. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!