Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Ki derült hogy 6 hetes kismama vagyok, petezsák jól látható , jó helyen van de szívhang még nincs. Olyan helyen dolgozom ahol napi akár több száz emberhez érek hozzá és ez némelykor 12 órás fizikai munkával jár (beosztástól függ) és még csak egy láz mérés sem előzi meg a belépést hozzánk. Már több kollégánk is covid-os lett, csomóan karantenba vannak. Több éve probalkoztunk a babaval, most végre össze jött de a nőgyógyász akkor szeretne csak tappenzre küldeni ha mar van szívhang... De nem merem ezt a kockázatot be vállalni, hogy bármi baja legyen a babanak.. A házi orvos fel vett tappenzre, mert ő is azt gondolja hogy nem szabad kockáztatni. Szerintetek jól döntöttem?!2020. nov. 5. 18:11
1/16 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem, hogy nem munka kerülő vagyok szeretem a munkám és a kollégáim ebből a szempontból borzasztoan érzem magam, hogy már nem dolgozom (a félre értsék elkerülése végett)
2020. nov. 5. 18:15
2/16 anonim válasza:
Szerintem igen. Sajnos több olyan nőt ismerek aki lázas betegség után ( nem covid) vételt el ilyen pár hetes terhességet. Ilyenkor ha megbetegszik a szervezeted “hanyagolja” az embriót.
3/16 anonim válasza:
Igen,jól döntöttél,pihenj sokat,gratula:)
4/16 anonim válasza:
Én is hasonló okból vagyok már 8 hetes terhességtől itthon, csak nekem még nehezeket is kell emelgetnem a munkahelyen, így számomra nem volt kérdés, a baba az első.
17 hkm
5/16 anonim válasza:
Jól döntöttél, kívánom a legjobbakat és szívből gratulálok!☺️
7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinem! Meg nyugtattatok, hogy nem én agyalom meg aggódom túl a dolgot.
2020. nov. 6. 09:23
8/16 anonim válasza:
Most te illetve ti vagytok az elsők! És ez a vírus cirkusz miatt sajnos úgymond speciális helyzet! 🙂
9/16 anonim válasza:
Én 8 hetes vagyok és pedagógus (nálunk a suliban nincs maszk). Úgy 100-120 gyereket tanítok átlag,ha nem kell helyettesíteni.
A nőgyógyászom azt mondta menjek táppénzre,ne kockáztassak. Így most én is itthon vagyok. Suliban persze nem szeretném, hogy még tudjanak róla.
Én sem mentem volna ilyen hamar táppénzre,ha nincs ez a vírus dolog. Az orvosom azt mondta még nincs adat elég információ,hogy tudják mit okozhat egy esetleges covid vírus a magzatra.
Jobb a biztonság és gratulálok!
10/16 anonim válasza:
Szerintem is jól tetted!Szintén így tennék.Említetted,hogy nehezen sikerült teherbe esni,több évig tartott.Szeretném megkérdezni,mi hozta meg a sikert?Orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!