Késői pozitív teszt, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Augusztusban jött vmeg utoljára, szeptemberi késésnél teszteltem, 14 és 18 napos késésnél negatív tesztet. Most lett tb-m így tudok menni orvoshoz de nem tudok nyugodt lenni. 44 napja nem jött meg és tegnap és ma is teszteltem pozitívat. Csakhogy nem igazán vannak meg azok a bizonyos tünetek, nem érzem a mellem másnak, a haspuffadáson kívül és a viszonylag gyakori pisilésen kívül nem sok.2020. nov. 4. 21:41
42/44 anonim válasza:
Jajdejoo!! Meg jo, hogy megneztek ujra rendesen... Vajon hany anyukat kuldenenek igy missed abra? Nagyon drukkoltam, hogy meglegyen! Ezert is irtam, hogy nem jo tul koran menni, es hogy raertel volna kesobb is, ugy meg lehet sporolni az ilyen folosleges paraztatast.
43/44 anonim válasza:
Amugy ennyit arrol, hogy a huvelyi uh pontosabb. Egy anyukanak meg ikreket nem lattak huvelyivel, csak a hasin, mar nala is pedzegettek a missed abot.
44/44 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm ❤️
Azért mentem korán mert nem lehetett tudni mikor fogant meg. Aztán a barna pecsételés miatt jobbnak éreztem. Lehet ez az oka h mégis ott van ❤️
2020. nov. 18. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!