Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késői pozitív teszt, tapasztal...

Késői pozitív teszt, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Augusztusban jött vmeg utoljára, szeptemberi késésnél teszteltem, 14 és 18 napos késésnél negatív tesztet. Most lett tb-m így tudok menni orvoshoz de nem tudok nyugodt lenni. 44 napja nem jött meg és tegnap és ma is teszteltem pozitívat. Csakhogy nem igazán vannak meg azok a bizonyos tünetek, nem érzem a mellem másnak, a haspuffadáson kívül és a viszonylag gyakori pisilésen kívül nem sok.

2020. nov. 4. 21:41
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 12-es, holnap talán többet tudok. Te is vigyázz magatokra ❤️
2020. nov. 8. 18:18
 22/44 anonim ***** válasza:
Drukkolok en is, irj majd, hogy mi volt.
2020. nov. 8. 18:29
 23/44 anonim ***** válasza:
Szia .12es vagyok...gondolok ràd és szorîtani fogok neked...bízom benne hogy minden jó helyen van 🍀🍀🍀🍀🍀😁😁😁írj hogy mi van..mindenképp.
2020. nov. 8. 19:46
 24/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképp jelentkezem mit mondott a doki holnap 🥰🥰🥰
2020. nov. 8. 21:21
 25/44 A kérdező kommentje:
Vérvételt sajnos csak holnap csinálnak annak szerdán lesz eredménye. Uh vizsgálat megvolt 7mm-es szabályos petezsákot lát a doki. Ennyi, a többi a hcg vizsgálattól függ hogy megfelelően emelkedik e, de szerintem igen mert kezdenek tünetek megjelenni
2020. nov. 9. 11:31
 26/44 anonim ***** válasza:
De joo. Remelem minden rendben lesz 😊😊
2020. nov. 9. 12:53
 27/44 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én még nem élném bele magam. Nekem is petezsákot láttak első uh-n. Hcg emelkedett rendesen. Terhestünetem is mind megvolt. Mégis missed ab lett a vége, mert üres maradt a petezsák.
2020. nov. 9. 12:56
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
De a Kerdezonek kesobb lett pozitiv a tesztje, valoszinuleg kimaradt egy ciklus, vagy csuszott a peteeres, akkor pedig a 7 mm teljesen rendben van, 5-6. het kozotti terhessegnel felel meg, ami azzal is egybevag, hogy mult heten meg nem lattak, ma meg mar igen, tehat novekedett. Ennyi idosen meg nekem is csak petezsakot lattak. Nekem egy hettel volt kisebb a menzeszemhez kepest. 4,5 eves, most jott haza az ovibol.
2020. nov. 9. 14:14
 29/44 anonim ***** válasza:
Nekem is 8 mmes petezsákot láttak elsőre. Aztán 20, aztán 23... 27es voltam.
2020. nov. 9. 14:20
 30/44 A kérdező kommentje:

27es pozitívan állok a dolgokhoz. Nem aggódok. Nem stresszelek ez miatt. Lesz ami lesz.

28as szerintem is. Kimaradt szimplán egy mensesem, októberi vérzés meg ez miatt maradt ki. Szóval igen így stimmel. Vitamint szedek, egészséges vagyok. Pozitívan gondolok rá, főleg, hogy már látták ténylegesen jó helyen a petezsákot :)

Én most megyek az iskolába a lányomért aki már 8,5 éves :)

2020. nov. 9. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!