Késői pozitív teszt, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Augusztusban jött vmeg utoljára, szeptemberi késésnél teszteltem, 14 és 18 napos késésnél negatív tesztet. Most lett tb-m így tudok menni orvoshoz de nem tudok nyugodt lenni. 44 napja nem jött meg és tegnap és ma is teszteltem pozitívat. Csakhogy nem igazán vannak meg azok a bizonyos tünetek, nem érzem a mellem másnak, a haspuffadáson kívül és a viszonylag gyakori pisilésen kívül nem sok.2020. nov. 4. 21:41
31/44 anonim válasza:
12vagyok...bízom benne hogy teljesen jó lesz minden.. az jó ha már látott petezsakot...én majd 2hettel több vagyok mint a menstruàcióvalapjàn lennék..nyugi és jól csinàlod hogy pozitív vagy😁😁😁😁
33/44 A kérdező kommentje:
A vérvétel eredménye azt mutatta, hogy jelentősen megemelkedett a hcg így orvos javaslatára szedem a progesterone-t meg az elevitet. Napról napra erősödnek a terhességi tüneteim. Kedden kell vissza mennem állítólag akkor már szívhangnak is lennie kell. De mivel nehéz beazonosítani mennyi idős pontosan így csak 5 hetesre saccolt meg szerdán.
2020. nov. 13. 10:18
34/44 anonim válasza:
Ezek szuper hirek, drukkolok, hogy legyen szivhabg.
35/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ❤️
2020. nov. 13. 17:39
36/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok, tegnap 11 mm-es petezsákot láttak, de sajnos csak ennyit. Ugyan a barnázás elmúlt progi hatására.
Nagyon sajnálja a doki de beküldött a kórházba missed ab gyanuval.
2020. nov. 18. 06:41
37/44 anonim válasza:
Ezt írtam sajnos én is (11és27es vagyok)
Ugyan ezen mentem át, műtét lett a vége. Nob.9én írtad, hogy 7mmes petezsákot láttak. Tegnap 11. 1 hét alatt többet is kellett volna nőnie, meg már látszania kellene benne egy szikhólyagnak legalább. (Nekem a doki ezt mondta)
Nagyon sajnálom, sajnos ilyen a természet... :( aki vágyik rá, szeretné, neki tuti nem sikerül... nem szabad feladni, legközelebb összejön.
Engem 3hete műtöttek, jövőhéten újra belevágunk.
38/44 A kérdező kommentje:
Érdekes most nézték meg nem 11 hanem 19 mm-es a petezsák de attól még üres csak néztem egyet
2020. nov. 18. 09:05
39/44 anonim válasza:
En megnezetnem inkabb tobb helyen, ha ennyire nem latszik jol, hogy tobbfele erteket mernek. De valoban kellene mar szikholyagnak latszodnia. Viszont, ha abbahagyod utana a progit, ha eddig barnaztal, valoszinuleg magatol is beindulna. A 12. hetig lehet is ezzel nyugodtan varni. Kevesebb a szovodmeny, ha magatol megy el, es ha megis rosszul lattak, akkor nem tortenik foloslegesen ab.
40/44 A kérdező kommentje:
Megvan a baba, nagyon magasan van és hüvelyi uh-val nem látták. Van szívhangja is minden 🙏❤️
2020. nov. 18. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!