Halvány 2. csík menstruáció előtt 7 nappal, 4 nappal előtte halvány szürke csík. Tapasztalatok? Bővebben lent.
Átvilágítva minden használt teszten látszik a reagens helye. x-epil nem túl érzékeny, az csak mensi elmaradás után mutat biztosat. Ha türelmetlen vagy, mensi előtt predictor early vagy facelle teszt javasolt.
A nőknél gyakran indul el terhesség, ám nem mindig fejeződik be. Aki nem tesztelget mensi előtt az nem is tud róla. Ilyen szempontból nem célszerű korábban tesztelni, főleg, ha bizonytalan a csík, mert még bármi lehet, időben meg is jöhet a mensi. Két nap múlva ismételj, ha van baba és a teszteken azért láttál második csíkot, akkor erősebbnek kell lennie és egyértelműbbnek. Türelem. Sok sikert.
Tudom, hogy még várnom kellett volna a teszteléssel, sokat olvastam, hogy a legbiztosabb az elmaradt vérzés 1. napja. Na meg azt, hogy mennyi hiper szuper teszt van, ami már 7893889 nappal előtte is kimutatja... :D én nem tudom minek kell hinni, ezért is jöttem jól megkérdezni. Sok tapasztalat van és mind más.
Köszönöm a válaszokat! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!