Késői pozitív teszt, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Augusztusban jött vmeg utoljára, szeptemberi késésnél teszteltem, 14 és 18 napos késésnél negatív tesztet. Most lett tb-m így tudok menni orvoshoz de nem tudok nyugodt lenni. 44 napja nem jött meg és tegnap és ma is teszteltem pozitívat. Csakhogy nem igazán vannak meg azok a bizonyos tünetek, nem érzem a mellem másnak, a haspuffadáson kívül és a viszonylag gyakori pisilésen kívül nem sok.2020. nov. 4. 21:41
11/44 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján negatív lett. Rá 1 hétre halvány pozitív. És napról napra erősödött. Az első pozitív után, mikor mensi szerint mar 6 hetes lettem volna, voltam dokinál. Üres petezsák. 1 hét múlva visszahívott, akkor is. Műtet lett a vége.
Nekem azt mondta a doki, hogy a nem vart napján még nem is baj, ha nem pozitív, de rá 1 hétre már nagyon erősen mutatnia kellene, ha tényleg baba lenne.
12/44 anonim válasza:
Bármi lehet...nekem annak idején pozitív teszten volt de sajnos nem terhesség hanem volt egy szép 5cm és ciztàm...azt mondta a doki valószínűleg ez okozta a pozitív tesztet...ràadàsul menstruàciim se volt..írt fel gyógyszert amitől megjött és a ciszta is felszîvodott...ha van időpontot mindenképp menj el..legalább megnyugszol a vizsgàlat utàn és hàtha baba van a dologba.
13/44 A kérdező kommentje:
Görcsök nem voltak?
2020. nov. 5. 20:51
14/44 anonim válasza:
Szia..12es vagyok..nem görcsoltem..
15/44 A kérdező kommentje:
Ma megjártam a kórházat sztk-t hosszú napom volt nemrég értem haza. Uh-n nem látták hogy van e. Valamit láttak de nem tudják biztosra, hogy petezsák e. a hcg 3300 körüli volt vérvételből, sztk-ba jobb oldali petefészkembe láttak valamit amiben áramlás van. Este a kórházba meg bal oldalt látták ezt... Hétfőn újra bhcg vizsgálat és uh.
2020. nov. 6. 21:42
16/44 anonim válasza:
Oh te, megjárod a hadak útját. Kívánom, ha baba van, márpedig a vérvétel szerint tuti, hogy jó helyen legyen!
17/44 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, mostanában semmi se megy úgy ahogy kellene. Szerencsére semmi görcs nincs a folyás az meg inkább pecsételés.
2020. nov. 7. 10:12
18/44 anonim válasza:
12 és vagyok..a vérkép alapjàn biztos baba van..szorítok hogy jó helyen legyen és minden eredmenyed jó legyen...én jelenleg 14hetes kismama vagyok..vigyázz magadra és írj hogy mi van...
19/44 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek és neked is 12-es, boldog babavárást kívánok. Jelentkezem ha már végre tudom mi történik.
2020. nov. 7. 14:10
20/44 anonim válasza:
12vagyok..vigyázz magadra nagyon és szorítok hogy minden rendbe legyen veletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!