5 napja késik, a teszt hol negatív, hol pozitív. Ilyenkor mi van? Van vkinek ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
Elvileg kb. 5 napja ķésik, mindjárt megjön érzésem van legalább 1 hete, vagy több. 4 napja volt az első halvány, de egyertelmű pozítív teszt egy 10-es vizeletsugaras teszttel, majd 2 napja csináltam egy xepilt reggel, ami negatív volt, majd ma reggel egy 10-est, ami idön túl lett csak pozitív. Orvoshoz csak 2 hét múlva van időpontom, egyébként méhen kívüli terhességre utaló tünetem nincs, csak ez a mindjárt megjön érzés, meg egy kis bimbóérzékenység szoptatáskor. Volt valakinek hasonló tapasztalata?2019. febr. 18. 18:21
2/14 anonim válasza:
Ok nélkül nem lesz pozitív. ;)
Nem ugyanazt a tesztet használtad, ennyi az oka.
4/14 A kérdező kommentje:
Ez a mai, ami időn túl lett csak ilyen, kb. 5 perc után még semmi nem volt rajta, 30 perc után néztem rá még egyszer.
2019. febr. 18. 19:01
5/14 anonim válasza:
Terhes vagy, én az első pozi után nem is teszteltem tovább, mert minek. Utolsó menstruációdtól számolva a 6.-7. héten érdemes dokihoz menni. Gratulálok!
6/14 anonim válasza:
Ja, hát ha időn túli akkor passz, rá is van írva, hogy, időn belül kell értékelni, ennek ellenére gondolom, hogy csak akkor lesz pozi, akár időn túl, ha terhes vagy.
7/14 anonim válasza:
Szeretnék valami bíztatót írni,de 5 napi késéssel,10es teszttel,reggeli vizeletből sokkal erősebbnek kellene lennie. Mondanám,hogy lehet késői peteérés,de 4 napja már pozitívat teszteltél.
Drukkolok,hogy csak a tesztek különbözősége miatt legyenek az eltérések!
8/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok: tapasztalatot kérdeztél,igen,nekem volt így,az orvosom ,,szavait" írtam le. Nem fejlődött :(
Csak ne legyen igazam!
9/14 anonim válasza:
Én kértem a képet első vaok. Nekem 2 nap késésnél nega lett a tesztem. Valamiért rá néztem fél óra múlva és isszonyat halvány láttam. De rajtam kivül senki. Aztán 3nap múlva megismételtem és olyasmi volt mint a tied. 15 hós múlt a kisfiam. Drukkolok nagyon de én ezt pozinak mondanám. Ismételd meg hogy megnyugodj.😊
10/14 anonim válasza:
Nem szeretnèlek elkeseríteni d3 8asnak igaza van.Nekem mindkèt vetèlèsemnèl ilyen tesztjeim voltak!Isten adja hogy ne legyen igazam!Probalj meg valahol màshol időpontot kèrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!