Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden esetben elmondanád az...

Minden esetben elmondanád az apának, hogy gyereked lesz tőle?

Figyelt kérdés
Vagy van olyan kivételes eset, mikor jobb, ha nem is tud róla, vagy mert a Te hibád, nem terhelnéd a felelősséggel?
2020. nov. 3. 12:16
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
89%

Hát... ha megerőszakolt és abból fogant, akkor nyilván nem.

De ha normális esetekről beszélünk, akkor szerintem joga van tudni róla, elvégre ő is ott volt, amikor készült. Maximum tájékoztatom mellé, hogy nem várok el tőle semmit.

2020. nov. 3. 12:24
 2/39 A kérdező kommentje:

Életemben nem voltam buliban, most 26 évesen jutott eszembe elmenni. És hát egy pali .. Hát jót beszélgettünk .. Aztán megtörtént, de nem is ismerem, csak sokat ittam meg örültem a társaságának, mert amúgy a hétköznapokban senkivel nem beszélek, sokat dolgozok, monoton egyedüli munka, meg van két kutyám és ennyi, szóval nem szoktam emberekkel foglalkozni én se értem miért feküdtem le vele.

Épp ezért úgy érzem nem lenne tisztességes terhelni ezzel.

2020. nov. 3. 12:31
 3/39 anonim ***** válasza:
63%
Majd a gyereknek mondd el, hogy milyen volt, részegen, védekezés nélkül, egy vadidegennel...
2020. nov. 3. 12:33
 4/39 anonim ***** válasza:
79%
Tudod a nevét,az elérhetőségét? Megtartod?
2020. nov. 3. 12:33
 5/39 anonim ***** válasza:
89%

Az is szempont ebben az esetben, hogy megtartod-e?

Ha nem, akkor a te döntésed.

Ha igen, akkor szerintem joga van tudnia akkor is, ha nem vársz tőle semmit.

2020. nov. 3. 12:36
 6/39 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarlak bántan, nem ítélem el azt akinek belefér az egyéjszakás DE most komolyan... akkora nagy dolog lett volna védekezni? Nem csak a fogamzásgátláa miatt, hanem akármit elkaphat az ember. Nem tudom nekem ez igénytelenség, de kinek mi. Én elmondanám neki, ő is ott volt mikor megcsináltátok azt a gyereket. Vállaljátok együtt a következményeket, beszéljétek meg.
2020. nov. 3. 12:36
 7/39 A kérdező kommentje:

A keresztnevét tudom ....

De meg tudnám keresni, csak nem biztos, hogy meg kéne.

2 hónapos, megtartom, nincs szívem megölni.

Sajnálom, hogy így sikerült na ..

Csak én lehetek ilyen szerencsétlen ...

2020. nov. 3. 12:37
 8/39 A kérdező kommentje:

2 hete tudom, amikor elmentem vizsgálatra pont emiatt, mert milyen hülye vagyok ..

Első alkalom, esküszöm, nem szoktam ilyet csinálni.

2020. nov. 3. 12:39
 9/39 anonim ***** válasza:
94%

Ebben az esetben keresd meg.

Joga van tudnia róla. Ő is ott volt, ő is ugyanúgy hibázott, nem csak te.

2020. nov. 3. 12:39
 10/39 anonim ***** válasza:
94%

Nekünk nem kell esküdözni.

Tudta, hogy nem szedsz semmit?

Szerintem keresd fel,mondd el neki (mivel egyedül döntöttél abban,hogy megtartod, felelősséggel nem kell dobálóznod) és ennyi.

2020. nov. 3. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!