Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 43 évesen gyereket vállalni?

43 évesen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Előre bocsájtom, hogy nincs pozitív tesztem, nem is merek csinálni, mert a gondolattól is kitör a frász. A mindig pontos ciklusom pár napja késik, semmi előjele nincs, hogy a kanyarban lenne. Én 43, a férjem 44, egy 12 éves fiunk van. Szerettünk volna másodikat, ezért sose védekeztünk. Mivel nem lett gyerek, gondoltuk nem lehet, az orvos is azt mondta, hogy ennyi év szabad szex után tuti meddő vagyok. Igazából egy idő után már nem is érdekelt minket a baba, boldogok vagyunk hárman. De most, valami baljós előérzetem van...csak pár napja késik, de szörnyen puffadok, émelygek, a méhemben enyhe görcsöket érzek egy hete, mint anno a terhességemnél. Megemlítettem a férjemnek, és óvatosan megkérdeztem, ha terhes vagyok, elvetetjük? Erre azt mondta, hogy kizárt, akkor fel kell nevelnünk! Ne értsétek félre, eddig soha nem fordult meg a fejemben abortusz, de a korom miatt meg vagyok rémülve teljesen. Persze nagy valószínűséggel túlparázom az egészet, és nem vagyok terhes, de így belegondolni nagyon gáz.
2020. okt. 20. 20:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%

Jaj mennyi korlátolt p!csa...

Kérdező, csinálj tesztet, utána ráérsz ezen agyalni. Ha csak a korom lenne az "akadály", megtartanám. De amíg nincs pozitív teszted, felesleges ezen agyalni.

2020. okt. 21. 09:10
 22/32 anonim ***** válasza:
75%

Ne viccelj, nem vagy öreg. Értem, hogy a genetika ellenünk dolgozik bizonyos kor felett, de erre már vannak vizsgálatok, ami a 11 héten megmondja 99%-ra hogy minden rendben. Ha szeretnél babát és összejön akkor vágj bele. Nem fognak nagyinak nézni. Nagyon sokan szülnek ilyen időse. 45 felett már én se gondolom, hogy bele kellene direkt vágni, de ha így hozza az élet és belefér minden szempontból egy családba akkor miért ne. Keress rá, hogy itthon is milyen sok ismert nő szült ennyi időse. Lilu, Szulák Andrea, Klaudia és még sokan.

Azzal nem értek egyet, hogy a mai lányok, nők várnak az elsővel akár 40 éves korukig de ez nem ez a helyzet. Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy nektek a legjobb,.

2020. okt. 21. 09:12
 23/32 anonim ***** válasza:
79%

14.vagyok

Prenatestet megcsináltattam a 9.héten!Ennyivel volt több odafigyelés....Van már 3 nagy gyerek,mind a négy császáros:)Amúgy én voltam szinte a legfiatalabb az osztályon most a 40 évemmel:))))Most gyógyultam a leggyorsabban!

2020. okt. 21. 09:20
 24/32 anonim ***** válasza:
79%
13-as vagyok. Én Panoráma tesztet csináltattam 12 hetesen és a 12 hetes genetikai ultrahangot az Istenhegyin csináltattuk. Ennyi volt a plusz odafigyelés, makk egészséges 6 hetes kislânyom van.
2020. okt. 21. 10:22
 25/32 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező megirod ha teszteltel? :)
2020. okt. 21. 20:15
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly szültem, 40 évesen a második gyerekem, az első 14 éves lesz. Előtte öregnek éreztem magam, utáltam, hogy robogok a 40 felé, most meg fiatalnak, a feladatok, a baba megfiatalít lélekben. A nagy korkülönbség már 5-6 évnél is nagy, szerintem, húgom és köztem 6 év van, de 14 év is lehetne, szóval erről az oldalról nézve mindegy. Amúgy ez a terhességem sokkal egyszerűbb, komplikációmentesebb volt, mint mikor 27 évesen szültem. 12 hetesen megcsináltattuk a Nifty tesztet, az a vérből kimutatja , hogy vannak-e genetikai defektusok és a nemet is. Negaív lett, onnantól nem paráztam. És még gondolkozunk egy harmadik (második közös) bébin is, nem érzem magam már öregnek.
2020. okt. 22. 08:04
 27/32 anonim ***** válasza:
51%
Mi lett végül?
2020. okt. 26. 13:46
 28/32 anonim ***** válasza:
66%
klimax
2020. okt. 26. 20:54
 29/32 anonim válasza:
100%
Engem is 43 évesen szült anyukám, bátyám 19 évvel idősebb nálam. A kapcsolatunk nagyon jó, mindkettőjükkel. A hátránya az egésznek annyi, hogy a rokonok többsége már nem él, nincsenek a nagyszüleim sem már az élők közt, és még csak 14 vagyok :) Ha terhes vagy, szerintem mindenképpen tartsátok meg.
2020. okt. 27. 10:24
 30/32 anonim válasza:
100%

Jaa, és makk egészséges vagyok :))

14/L

2020. okt. 27. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!