21 évesen gyereket vállalni?
Szia. Szinte ugy vagytok, mint mi.
19hónapja jottunk ossze. 18hónapna èlünk együtt.. 21 múltam, párom nyaron tölti a 28-at! Most kezdtünk bele a családalapítàsba! :) ház van, autónk van, hitel nincs, anyagi háttèr van. :)
Havi 200vagy több úgyis meglesz, ha mar nem fogok dolgoznI.:) mI kesznek èrezzül Magunkat. A csalad tamogat. Mind a 2 fèlről, sogornomtol mar most megvan szo szerint minden. Kiveve a fogyòeszközök (pelenka, cumI, kenocsok, hintopor, popsitorlo stb stb..)
Sztem mindent bele. De tudatosan, felelosseggel. Rakszuresre es egy alap vizsgalatra erdemes elmennI. Azzal kezdodjon h megnezzenek tutI egeszseges-e vagytok :) es szedj folsavat! :)
Miért lenne felelőtlen? Manapság már bőven elég, ha van munkátok és van tető a fejetek felett :) Tudjátok fizetni vagy saját az már mindegy :) Annó mi is szerettünk volna 20 évesen(párom22volt) De nekünk sajnos 7 év volt mire sikerült és reméljük velünk marad :) Stabil munkahely és albérlet van.
Ha megbeszéltétek, hogy szeretnétek akkor vágjatok bele, ne más döntse el, hogy nektek most jó e az időpont és a háttér :)
Felelőség teljesek vagytok, hiszen megbeszéltétek. Nem tudom mitől féltek :) Mások nehezebb körülmények között is vállalnak gyereket, mégis boldogok.
Sok Boldogságot :)
9hkm
Szerintem nem felelőtlen dolog. :) én is 21éves vagyok a férjem 24. Mi 6éve vagyunk együtt és rajta vagyunk a baba témán. Mind a kettőnknek magyar viszonyokhoz képest, jó fizetésünk van abiből félre is tudtunk rakni "nehezebb" időkre.
Úgy gondolom aki felelősség teljesen előre tervez és lelkileg is éret rá akkor miért is lenne felelötlen dolog? :)
Amúgy meg jópár 30as és 20as éveiben járó embereket ismerek akik életképtelenek, szóval szerintem nem minden esetben kor számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!