Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 évesen gyereket vállalni?

21 évesen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Párom 28, én 21 éves vagyok. Majd' 2éve vagyunk együtt, nyár óta együtt is élünk. Mindketten dolgozunk. Felelőtlen dolog lenne babát vállalni?
2016. dec. 29. 18:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%

Szia. Szinte ugy vagytok, mint mi.

19hónapja jottunk ossze. 18hónapna èlünk együtt.. 21 múltam, párom nyaron tölti a 28-at! Most kezdtünk bele a családalapítàsba! :) ház van, autónk van, hitel nincs, anyagi háttèr van. :)

Havi 200vagy több úgyis meglesz, ha mar nem fogok dolgoznI.:) mI kesznek èrezzül Magunkat. A csalad tamogat. Mind a 2 fèlről, sogornomtol mar most megvan szo szerint minden. Kiveve a fogyòeszközök (pelenka, cumI, kenocsok, hintopor, popsitorlo stb stb..)

Sztem mindent bele. De tudatosan, felelosseggel. Rakszuresre es egy alap vizsgalatra erdemes elmennI. Azzal kezdodjon h megnezzenek tutI egeszseges-e vagytok :) es szedj folsavat! :)

2016. dec. 29. 18:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Mi most keresünk ketten 200-220 ezer között havonta. Albérletben lakunk, van egy kocsink. Nyilván kevesebb lesz a pénz, ha gyesre mennék, olyan 160-180 körül lenne. Ennyiből meg lehet vajon oldani?
2016. dec. 29. 19:57
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Miért lenne felelőtlen? Manapság már bőven elég, ha van munkátok és van tető a fejetek felett :) Tudjátok fizetni vagy saját az már mindegy :) Annó mi is szerettünk volna 20 évesen(párom22volt) De nekünk sajnos 7 év volt mire sikerült és reméljük velünk marad :) Stabil munkahely és albérlet van.

Ha megbeszéltétek, hogy szeretnétek akkor vágjatok bele, ne más döntse el, hogy nektek most jó e az időpont és a háttér :)

Felelőség teljesek vagytok, hiszen megbeszéltétek. Nem tudom mitől féltek :) Mások nehezebb körülmények között is vállalnak gyereket, mégis boldogok.

Sok Boldogságot :)

9hkm

2016. dec. 29. 19:59
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Miért lenne felelőtlen, aki 21 évesen szül ? Ez lenne a normális kor első gyereknek, nem pedig 30 felett. Ez csak mostanában lett divat.
2016. dec. 29. 20:25
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) és sok boldogságot a babázáshoz, jó egészséget :)
2016. dec. 29. 20:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
20evesen vartam az elso babankat.Most 22vagyok,a ferjem 31,jelenleg korhazban fekszem,tegnap szultem meg a masodik picurkankat! :)
2016. dec. 30. 00:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem felelőtlenség, csináljátok ahogy nektek jó. Nem kell a károgókkal foglalkozni én 19 évesen szültem. Köszönjük jól megvagyunk.
2016. dec. 30. 07:03
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha minden adott, biztos anyagi háttér, saját ház / lakás, félre tett pénz biztos munkahely akkor nyugodtan jöhet a baba.. Én 22 éves vagyok párom 25. Minden körülmény adott volt Tegnap született a kislányunk. 22 N
2016. dec. 30. 07:17
 9/18 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem felelőtlen dolog. :) én is 21éves vagyok a férjem 24. Mi 6éve vagyunk együtt és rajta vagyunk a baba témán. Mind a kettőnknek magyar viszonyokhoz képest, jó fizetésünk van abiből félre is tudtunk rakni "nehezebb" időkre.

Úgy gondolom aki felelősség teljesen előre tervez és lelkileg is éret rá akkor miért is lenne felelötlen dolog? :)

Amúgy meg jópár 30as és 20as éveiben járó embereket ismerek akik életképtelenek, szóval szerintem nem minden esetben kor számít.

2016. dec. 30. 10:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz kepest mennyire egyeterto valaszok vannak ugy lelettem pontozva, mint a pinty. Köszi Lànyok! 1# ;)
2016. dec. 30. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!