Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 évesen gyereket vállalni?

21 évesen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Párom 28, én 21 éves vagyok. Majd' 2éve vagyunk együtt, nyár óta együtt is élünk. Mindketten dolgozunk. Felelőtlen dolog lenne babát vállalni?
2016. dec. 29. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ja, es persze meglehet. Baratnomek 150bol kijonnek 3-an kisbabàval! :)

1#

2016. dec. 30. 10:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem mindegy ki hàny èves. Akkor kell gyermeket vàllalni amikor ùgy èrzed eljött az ideje. Birom az ilyen beszolasokat amit ide is irt az egyik kedves vàlaszolo gofy nem 30 felett kell szülni....abba bele sem gondol hogy vkinek nem jön össze a baba? Egyszerűbb itèlkezni màsok felett....Èn elmùltam 40. Most sikerült a baba. Ès nagyon boldogok vagyunk. Több èv vàrakozàs utàn vègre. Szoval nem vagy felelőtlen.
2016. dec. 31. 01:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem ertem h , aki felelossegtelnesen vállal gyermeket mièrt van lepontozgatva
2016. dec. 31. 12:26
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

Hat en nem tudnam magamat 21 evesen anyakent elkepzelni, de ettol fuggetlenul nem korai.

Viszont: ket eve vagytok egyutt. Az ember biologiailag max 3 evig tud szerelmes lenni, utana a szerelem atalakul egy eros szeretette. Altalaban ilyenkor derul ki, hogy van-e jovoje egy kapcsolatnak, es mivel egy gyermek eletre szolo dolog, szerintem erdemes megvarni azt az 1-2 evet meg.

2017. jan. 1. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem korai, viszont ha itt kerdezgeted, raadasul ki is emeled a kerdesed, akkor szerintem.bizonytalan vagy, ugy meg nem.jo gyereket vallalni.
2017. jan. 2. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
A korod miatt félsz, a körülötted lévők véleményétől, vagy miért a kérdés? Önmagában, amit leírtál, elég a gyerekvállaláshoz, de nem látunk bele sem a helyzetetekbe, sem a kapcsolatotokba, sem a személyiségetek nem ismerjük, hogy őszintén igent, vagy nemet mondjunk a kérdésre. Ha csak túlságosan fiatalnak tartanak titeket a körülöttetek lévők, azzal nem kell foglalkozni. Ha még nem értetek meg lelkileg rá, az már más kérdés.
2017. jan. 2. 09:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem tartok se mások véleményétől, se semmitől. Teljesen késznek érezzük magunkat mindketten. Csak úgy érdekelt, hogy másoknak erről mi a véleménye
2017. jan. 2. 18:01
 18/18 anonim ***** válasza:

#6 vagyok. Mindig lesznek akik ezert "leneznek"

En most,hogy a masodik babamat szultem,epidural elott tettek fel kerdeseket.

-Hany eves?

-22

-Elso baba?

-Nem (itt felhuzak a szemoldokuket)

Elso szules? (mert ugye akar el is vetethettem az elsot,vagy spontan veteles)

-Nem (itt ujabb csodalkozas)

-Valami mutetje volt?

-Igen,mellmutetem?

-Jaj kivettek valami csomot?

-Nem,implantatumot tetettem be! (Vegkepp felhuztak a szemoldokuket,hogy te jo eg,22eves,masodik gyerek es meg a mellet is megcsinaltatta) 😂

De igazabol nem erdekel! Mindenki foglalkozzon a sajat eletevel!

Ha ti kesznek erzitek magatokat,hat hajra! :)

2017. jan. 3. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!