Nem felelőtlenség 45 éves nőnek első gyereket szülni?
Ismerősöm. Nem volt még vetélése, semmi. Egyszerűen túl önző volt egy gyerekhez, fikázta a szülőket vagy 25 évig. Ő inkább világot lát és élvezi az életet.
Pár éve súlyosan elhízott, egészségügyi problémái is lettek (vérnyomás, visszér, izületek). Nem tudom hogyan, de összejött nekik a dolog, most szült. Bár a pasi fiatal bika, 28 éves.
Most már azt kiabálja, hogy 40 alatt nem szabad gyereket vállalni, mert addigra érik meg az ember és élte ki magát. Aki korábban vállal, azt ő nem is érti és csak rosszat tettek a gyerekkel.
Nem felelőtlenség ennyire öregen egy első gyerek? Állítólag már most házvezetőnő és valami segítő anya szolgáltató van náluk napi 8 órában amíg a pasi dolgozik. Szerintem nem teljesen normálisak. Nem zavarja az ilyet, hogy már az oviban is a nagymamának hiszik majd? Meg hogy ő nem nagyon lesz nagymama? Jó ha megéli ilyen állapotban a gyerek 18 éves születésnapját.
Ismertek ilyet? Milyen gondolkodás ez?
Én meg anyádként szájon vágnálak meg nincs wifi és társai, ha takony általános sulis gyerekként így mernél beszélni velem. Ennyit erről.
Lehet jönni a “terrorral” meg “gyermekbántalmazással”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!