Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem felelőtlenség 45 éves...

Nem felelőtlenség 45 éves nőnek első gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Ismerősöm. Nem volt még vetélése, semmi. Egyszerűen túl önző volt egy gyerekhez, fikázta a szülőket vagy 25 évig. Ő inkább világot lát és élvezi az életet.

Pár éve súlyosan elhízott, egészségügyi problémái is lettek (vérnyomás, visszér, izületek). Nem tudom hogyan, de összejött nekik a dolog, most szült. Bár a pasi fiatal bika, 28 éves.

Most már azt kiabálja, hogy 40 alatt nem szabad gyereket vállalni, mert addigra érik meg az ember és élte ki magát. Aki korábban vállal, azt ő nem is érti és csak rosszat tettek a gyerekkel.

Nem felelőtlenség ennyire öregen egy első gyerek? Állítólag már most házvezetőnő és valami segítő anya szolgáltató van náluk napi 8 órában amíg a pasi dolgozik. Szerintem nem teljesen normálisak. Nem zavarja az ilyet, hogy már az oviban is a nagymamának hiszik majd? Meg hogy ő nem nagyon lesz nagymama? Jó ha megéli ilyen állapotban a gyerek 18 éves születésnapját.

Ismertek ilyet? Milyen gondolkodás ez?

2020. okt. 4. 17:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
Én szégyellnék egy vén trottyot általánosban.
2020. okt. 6. 18:52
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Én meg anyádként szájon vágnálak meg nincs wifi és társai, ha takony általános sulis gyerekként így mernél beszélni velem. Ennyit erről.

Lehet jönni a “terrorral” meg “gyermekbántalmazással”.

2020. okt. 6. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!